Under VM forsøkte de ofte å hente ut informasjon om basketballspillere / Artikkel

Fans spør ofte om spillernes helse av sympati og bekymrer seg for en idrettsutøvers sjanser til å delta i spillet, men det er å forvente at informasjonen kommer til feil ører. Også innen sport må personalet vurdere konfidensialitet når de avslører medisinsk informasjon og også huske på at interessen for spillere kanskje ikke har de beste målene, forklarte Biedris.

Under VM-sluttspillet forsøkte flere å hente ut informasjon som kunne avsløre informasjon om spillernes helsestatus og deres kampberedskap.

Det internasjonale basketballforbundet (FIBA) legger også stor vekt på spørsmålet om spill, og kanskje har innsatsen for å tjene penger ved å plassere spill også bidratt til interessen for helsetilstanden til basketballspillere, noe legene ikke har oppdaget.

«For å få mer informasjon, om denne spilleren vil være i stand til å spille eller ikke,» beskrev Biedris innsatsen som ble gjort for å vite situasjonen til landslaget utenfra. «Selvfølgelig kan vi ikke avsløre dette av rene etiske grunner. Vi har selvsagt ikke godkjent disse provokasjonene. Det var klart med hvilket formål dette ble gjort.»

MP berømmet hovedtrener for landslaget, Lukas Banki, som en stor personlighet under hvis ledelse det er lett å jobbe, fordi alle er klar over et felles mål.

Selv med en forbigående tale klarer Banks å motivere folk til å jobbe og roser alltid teamets ansatte, noe som også er viktig fordi det får dem til å føle seg nyttige og verdsatt, innrømmet fysioterapeuten.

Biedrim har også profesjonell erfaring med det latviske landslaget ved to verdensmesterskap i hockey. Han sørget for at vi ikke kan samle alle idretter for evaluering, siden hver har sine egne forskjeller. I basketball spiller 12 utøvere for det meste i snitt ti minutter i moderat modus, mens det i hockey er fire spillerbytter, men ved hver utflukt på banen spiller alle halvannet til to minutter for fullt og med maksimal belastning . . I mellomtiden er fotball fremhevet av 90 minutters spill.

MP innrømmer at hockey er mer traumatisk som kontaktsport. Det sørget han også for

Skader er forårsaket ikke bare av sportens spesifikke egenskaper, men også av for mye flid i strid med trenerens instruksjoner.

Hvis man tror at overskridelse av anbefalingene med for eksempel 20 %, vil mer arbeid gi bedre resultater, blir resultatet ofte det motsatte.

Fysioterapeuten har observert over tid at det tøffeste regimet ikke er for profesjonelle idrettsutøvere, men for eksempel for en amatør maratonløper, som må betale for sine egne utgifter og derfor har et mye mer stressende daglig regime. En venn kjenner entusiaster som står opp klokken tre om morgenen for å fullføre en løpetreningsplan. Amatører har også større risiko for skader på grunn av mangel på informasjon, ettersom en smartklokke eller råd som finnes på sosiale medier ofte blir treneren og overlater fysioterapeuten til å jobbe.

Biedris mener det viktigste er å finne motivasjonen for alle til å flytte, slik at Latvia blir mer fysisk aktiv i global sammenheng og kommer nærmere de skandinaviske landene, som fortsatt ligger langt fremme.

KONTEKST:

Det latviske landslaget i basketball oppnådde seks seire på åtte kamper i sin debut i VM-sluttspillet under hovedtrener Lukas Banki og nådde, i motsetning til i utgangspunktet beskjedne prognoser, 5. plass. I kamper mot det latviske landslaget forble slike basketballmakter som Frankrike og Spania, samt Litauen og Bankis hjemland Italia blant taperne.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *