Latvisk kosmetikk, produkter anerkjent av «Vogue Italia», ny generasjon diamanter – utstillingen «Baltic Beauty 2023» åpner dørene

Det blir også spennende konkurranser, show, foredrag og verdifulle seminarer på messen, arrangørene av standen og litt før messen tilbyr å ta en titt på utstillingens brede utvalg:

Kast deg inn i virvelen av dekorativ kosmetikk!

Blondesister 4in1 Click & Turn-mascaraen, rangert blant de 10 beste av Vogue Italia, den nye Paese kremkonturerings-kosmetikklinjen, den nye Victoria Vynn neglelakkkolleksjonen med «veldig deilige nyanser» … det er bare en liten del av hele utvalget av dekorative Produkter. kosmetikk finner du i «Baltic Beauty». Ny vil også være Alessandra Baessatos LH36 kosmetikklinje, som inkluderer en levende vegansk leppestift og konturpalett, samt en forlengende mascara og langvarig eyeliner. En annen «hot» nyhet er «Manucurist» neglelakker og geler uten skadelige stoffer.

Velg den mest passende ansiktskosmetikken!

Fet, nyskapende og ironisk: dette er det nye italienske merket «F**king Beautiful», som tilbyr micellært vann, serum, masker og kremer basert på naturlige ingredienser. Hvis antialdringskosmetikk er aktuelt, er det verdt å besøke standen «Sangroup», hvor du finner «Dr. Hauck premium profesjonell kosmetikk fra Tyskland. Den inneholder en kraftig foryngende antioksidantcocktail som gjenoppretter DNAet til hudcellene og forlenger ungdom. Den nye gule linjen «CARELIKA» «15IN1» fra «ĐIKA J» har også en unik, foryngende og regenererende effekt, basert på sterk ravsyre. På den annen side vil «GMT Beauty» presentere ansiktspleielinjen «ACNE», designet for å forbedre helsen til problemhud.

Oppdag nye kroppskosmetikk!

«Beauty Jar» – lyse og naturlige kosmetiske produkter som vil glede alle som bruker den. De nye produktene inneholder innovative hud- og hårpleieformler. I kosmetikkutvalget finner du en kroppsskrubb, en anti-cellulittkrem og en fuktighetsgivende bodylotion. Det latviske selskapet «GMT Beauty» vil presentere innovative medisinske silikonhansker og sokker av merket «EU Medica», impregnert med avokado-, druekjerne- og aloe vera-oljer for intensiv hydrering av huden på hender og føtter. «Four Starlings» vil også tilby et mangfoldig utvalg av naturlig kosmetikk for kroppen – tilbudet inkluderer kremaktige deodoranter, kroppssmør, luftige kroppsbalsamer og skum, skrubber, håndvesker og spesielt duftende oljer.

Finn det beste for håret ditt!

Unik, enkel å bruke med maksimal effektivitet og resultater av høy kvalitet – dette er israelske kosmetikk «Hadat Cosmetic» som inkluderer både kosmetikk for salongprosedyrer og kosmetikk for påfølgende hårpleie hjemme . På standen «Orange Cosmetic» finner du derimot den profesjonelle hårkosmetikken «Keune», hvor du finner både nye produkter og allerede populære produkter. Forresten, hvis du ikke vet hva som er best for din hårpleie og styling, ta kontakt med «Keune Studio»-treneren.

Bli kjent med og prøv prosedyrene!

På utstillingen er det mulig ikke bare å teste kosmetiske produkter, men også å rådføre seg med spesialister og prøve forskjellige skjønnhetspleieenheter og prosedyrer til «vennligere» priser. For eksempel vil skjønnhetssalongen «Tresor Beauty» presentere et nytt produkt i Baltikum: den multifunksjonelle enheten for kroppsbygging og vektreduksjon «Wonder® Axon» og den multifunksjonelle enheten for ansikts- og kroppskonturprosedyre «Venus». Heritage™». På den annen side vil «Arbor Medical Corporation» tilby ekspressprosedyren med dyp hydrering av ansiktshuden til interesserte mennesker gjennom hele utstillingen.

Ikke gå glipp av smykker med en ny generasjon diamanter

De sier at diamanter er en jentes beste venn, men ikke alle kvinner har råd til dem. «Alberto Martini» vil presentere en løsning på utstillingen – sølvsmykker med moissanitt – en edelsten også kalt den nye generasjonens diamant. På den annen side vil «Marmara Sterling» tilby den nye og unike «Mix&Match»-smykkekolleksjonen. Smykker fra denne kolleksjonen kan kombineres med hverandre og bæres på begge sider – endre dem avhengig av antrekk eller humør. Finn ut mer om medlemstilbudet: www.bt1.lv/balticbeauty

Utstillingens åpningstider: 3.-4. i november fra 11:00 til 20:00; 5. november fra 11.00 til 17.00.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *