Troll 2 – når kommer oppfølgeren til den norske monsterfilmen? Filmens skapere avslører planene deres – PC World

Likte du historien om monsteret som herjer norske byer? I så fall lurer du sikkert på om det kommer flere eldgamle monstre til Netflix fra Norge. Så vi bestemte oss for å se om det blir en 2. del av Troll.

Troll – en hit norsk monsterfilm på Netflix

Historien om et eldgammelt monster som terroriserer Norge høres ikke ut som en suksessoppskrift på en strømmeplattform – det er mer beskrivelsen av en intim folkeskrkkfilm, som først og fremst vil bli sett av entusiaster av denne typen. Til og med troll det er en av de største overraskelsene de siste dagene på Netflix. Filmen, laget av Roar Uthaug etter manus av Espen Aukan, kombinerer dyktig trådene til norske legender med konvensjonen utviklet av merker som f.eks Godzilla hvis King Kong.

Her er en kraftig eksplosjon i en norsk gruve. Menneskelige og økonomiske tap er bare begynnelsen på katastrofen – eksplosjonen vekker et gigantisk troll, som til nå hvilte i dypet av fjellene. Et blodtørstig monster flytter for å terrorisere byene, og en tungt bevæpnet hær og et par forskere prøver å stå opp mot det.

Sjekk også:

troll debuterte på Netflix 1. desember 2022 og befant seg raskt blant de mest sette videoene på nettstedet. Men seernes meninger og anmeldelser av journalister er forskjellige. I tjenesten råtne tomater fra brukere fikk produksjonen kun 3 av 5 stjerner. Samtidig ble filmen gunstig vurdert av 88 % av kritikerne.

Troll – Planlegger Netflix en oppfølger?

Monsterhistorier er flott materiale for en franchise, og skandinavisk folklore er full av skremmende skapninger som for alvor kan gjøre folks liv vanskelig. For å konkludere troll det er et klart forslag om dette – overlevende helter undrer seg hvis de norske fjellene ikke skjuler flere monstre. Det føles som en sensasjonell inngangsport til en oppfølger, som filmskaperne ikke kan vente med å lage.

I en uttalelse for nettstedet Hva er på Netflix regissør Roar Uthaug og produsent Kristian Strand Sinkerud innrømmet at de håpet på en oppfølger troll:

Som filmskapere har vi alltid ambisjonen om å lage noe som varer litt lenger enn en film. Selvfølgelig vil vi gjøre en annen del, kanskje to, men alt avhenger av reaksjonen til publikum. troll.

Så egentlig er alt i hendene (og øynene) til abonnentene Netflix. Hvis filmen nyter godt av et godt publikum og positive anmeldelser fra seerne, vil tjenestens myndigheter absolutt ikke nøle med å lage en oppfølger. Vi må imidlertid fortsatt vente på en avgjørelse på dette.

Se også: De mest interessante filmene på Netflix, HBO Max, Canal+ og Disney+ [GRUDZIEŃ 2022]

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *