Dessuten kan han puste. Straffen er redusert

Polkomtel vil spare penger. Lagmannsretten reduserte en av straffene som ble pålagt Plus-nettoperatøren av Kontoret for konkurranse og forbrukerbeskyttelse med nesten PLN 34 millioner.

Avgifter for streaming av video

Ved utgangen av 2019 ila Konkurranse- og forbrukervernkontoret Polkomtel, operatøren av Plus-nettverket, en bot på PLN 50,6 millioner. Kontoret fant at forbrukere ikke kunne dra full nytte av tilbudene sikkert internett, ubegrenset internett og Non-stop pakke. Dette skyldtes det faktum at Siden 2013 har Polkomtel belastet tilleggsavgifter (PLN 0,40 per minutt) for å lytte til nettradio og se filmer og annet innhold på Internett.. UOKiK uttalte at abonnenter skulle ha tilgang til alle portaler som en del av pakken deres, som resulterte fra det åpne internett-prinsippet: hver forbruker må kunne bruke alle sine ressurser på like og ikke-diskriminerende vilkår.

Se: UOKiK påla Plus-nettoperatøren en stor bot. Denne gangen var det avgifter for videostrømming

Polkomtel har anket UOKiKs vedtak til Konkurranse- og forbrukerdomstolsom bekreftet dommen og dens omfang. Nettoperatøren Plus anket denne dommen til lagmannsretten.

Se: Dessuten tapte han i retten og må betale en bot på over 50 millioner PLN

Lagmannsretten reduserte straffen

Den høyere rettsinstansen bekreftet også sanksjonen som ble pålagt Polkomtel av konkurranse- og forbrukervernkontoret, men reduserte beløpet til PLN 16,8 millioner. Dette er 33,8 millioner PLN mindre enn det opprinnelige bøtebeløpet. Dommen er endeligderfor må Polkomtel betale.

Bildekilde: Lech Okoń / Telepolis.pl

Tekstkilde: Puls Biznesu

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *