Małomices Teo Tomczuk spilte en av hovedrollene i den norske serien! Den unge artisten lager også sin egen musikk og sine egne sanger!

Teo Tomczuk, 16, fra Lubiechów nær Małomice, har en eksepsjonell karriere i Norge! Snart vil du kunne se serien der han spilte en av hovedrollene! Han forbereder også nye sanger av eget forfatterskap.

En ungdomsserie der han spilte hovedrollen Teo Tmczuk er «Rykter» (rykter på polsk). Den første episoden sendes trolig i september 2022 på NRK. – Teo spiller en av hovedrollene – sier faren til den unge artisten, Maciej Tomczuk. – Jeg skal røpe at Teo skal ha en polsk mor i serien (som i virkeligheten). Mer kan jeg dessverre ikke si.

Lytt til Teos sang på YouTube

Teo bruker ferien mye til å jobbe ikke bare med film, men også i musikkbransjen. Han har allerede forberedt noen overraskelser til høsten og jobber med nye låter som han har tenkt å gi ut med et plateselskap.
I de nye verkene kan man høre den allerede utviklende karakteren til den seksten år gamle kunstneren. Det er inspirasjoner hentet fra tverrsnittet av rockemusikk fra 70-, 80- og 90-tallet til i dag. Du kan høre Arctic Monkeys, The Black Keys, Kaleo. men også dagens radiomusikk og til og med innslag av rap, blues og reggae. Låtene slippes snart, og da kan publikum vurdere dem.

Familien Tomczuk forlot Polen for 18 år siden. Norge ble deres andre hjem, men de forlot ikke det første. De besøker ofte Lubiechów ved Małomice, hvor de har bygget en hytte i norsk stil der de føler seg komfortable.

Partners reklamemateriell

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *