DMCA

Denne Digital Millennium Copyright Act-policyen («Retningslinjene») gjelder for Nyematoghelse.no-nettstedet («Nettstedet» eller «Tjenesten») og alle dets relaterte produkter og tjenester (samlet kalt «Tjenester») og beskriver hvordan denne Nettstedets operatør (» Operatør”, “vi”, “oss” eller “vår”) adresserer varslinger om brudd på opphavsrett og hvordan du (“du” eller “din”) kan sende inn en klage om brudd på opphavsretten.

Beskyttelse av åndsverk er av største betydning for oss, og vi ber våre brukere og deres autoriserte agenter om å gjøre det samme. Det er vår policy å raskt svare på tydelige varsler om påståtte brudd på opphavsretten som er i samsvar med United States Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) av 1998, hvis tekst finnes på nettstedet til US Copyright Office.

Rapportering av brudd på opphavsrett

Hvis vi ved en feil har lagt til innhold som tilhører deg eller organisasjonen din, beklager vi. Vi beklager dette og forsikrer deg om at dette ikke vil bli gjentatt i fremtiden. Hvis du er den rettmessige eieren av innholdet som brukes på nettstedet vårt, vennligst send oss ​​en e-post med ditt navn, organisasjonsnavn, kontaktinformasjon, opphavsrettskrenkende URL og bevis på opphavsrett (URL eller juridisk dokument) til [email protected]

Jeg forsikrer deg om at jeg vil fjerne det støtende innholdet innen 48 timer.