Få praktisk erfaring i verden av teknologi og design!

Du kan søke på teknologilaben elektronisk HER. ej.uz/DTlab.

Treningen vil foregå fra klokken 9.00 til 16.30. Studenter og lærere vil få muligheten til å delta på workshops for å få et bredere syn på verden av design og teknologi under veiledning av fagfolk. Totalt vil deltakerne kunne delta på ni forskjellige klasser under arrangementet. Totalt skal det gjennomføres tre runder med workshops, med fem workshops som går parallelt i hver runde. Varigheten av en workshop er to astronomiske timer. Verkstedbeskrivelsen finner du HER. ej.uz/6v26.

Undergraduate aktiviteter vil inkludere laserskjæring, design, trykking og sveiseverksteder, en mesterklasse for droneflyging og muligheten til å spille «Me in Business»-spillet.

I andre syklus vil kurs som 3D-modellering og utskrift, visuelle og broderiverksteder, masterklasser i mattrykk, karisma og kommunikasjon være tilgjengelig.

Etter lunsjpausen vil tredje syklus med kurs finne sted, hvor deltakerne får mulighet til å gå på et av kursene de ikke deltok på de to første syklusene. Denne læringssyklusen vil inkludere følgende aktiviteter: 3D-modellering og utskrift, «I in the business world»-spill, visuelle, utskrifts- og design- og laserskjæringsverksteder.

Det vil være mulig å se den detaljerte fremdriften av workshops på dagen for arrangementet, etter mottak av programmet. Alle workshops vil bli ledet av bransjeeksperter. Under arrangementet vil deltakerne bli tilbudt gratis lunsj og varm drikke.

Målet med opplæringssyklusen er å oppmuntre lærere og unge til å tilegne seg nye ferdigheter, å vise at det å jobbe med forskjellig utstyr ikke er en komplisert prosess, og også å gi en bredere oversikt over bruken av teknologien og verktøyene for å bringe ideene dine. for livet.

Arrangementet arrangeres innenfor rammen av gjennomføringen av prosjektet «Entreprenørskap i Zemgale», implementert innenfor rammen av programmet «Lokal utvikling, fattigdomsbekjempelse og kulturelt samarbeid» av EØS-tilskudd for perioden 2014-2021. EØS- og Norge-tilskuddene er økonomisk støtte gitt av Island, Liechtenstein og Norge. Det totale prosjektbudsjettet er 969 256 euro, hvorav 793 867,70 euro er medfinansiert av EØS-tilskudd.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *