Robyworks overrasker nordmenn med en driftbil i en av de kraftigste begivenhetene i verden «Gatebil» (+ VIDEO)

Denne uken ble den første episoden av den kjente YouTuberen Robyworks (Roberts Vitols) sin eksklusive videoserie om hvordan han og teamet hans opptrådte på et av verdens mektigste motorbegivenheter, Gatebil, sendt på nett. Norge.

I den første videoen får seerne sjansen til å ta en titt bak kulissene på reisen – hvordan Roberts har forsket på drømmebilen BMW M4 de siste fem årene, hvilke utfordringer han møtte før han la ut på en reise fylt med eventyr.

«Vi har forberedt oss i lang tid, forsket og bygget en kraftig maskin siden begynnelsen av juni, og kjøpt riktig utstyr for i fellesskap å skape imponerende innhold og bruke kameraet til å formidle følelsene autopiloten føler under reisen til publikum. , og vi, vi lyktes! En av drømmene mine som videograf har gått i oppfyllelse takket være Betsafe, som alltid har støttet drifting som en sport! Uten støtten fra samarbeidspartnerne hadde det ikke vært mulig å oppnå noe «så urealistisk og gal – selv nordmenn blir sjokkert over å se et 450 hestekrefters monster jage bilen deres, som flyr som raketter,» deler inntrykkene til R. Vītols.

Robyworks-prosjektet «Chasecar» er på filmturné i Norge i en 450 hestekrefters BMW M4 Copetition utstyrt med den nyeste videofilming-kranteknologien, Bridge Hydra-armen, den første filmteknologien i sitt slag. Enheten har et spesielt demping- og stabiliseringssystem, som gjorde det mulig å ta jevnere og mer spektakulære bilder av et kjøretøy i bevegelse.

Roberts Vitols har jobbet i filmindustrien i mer enn 14 år – innholdet laget av ham og teamet hans har allerede vunnet verdensomspennende anerkjennelse: tittelen beste film på London International Film Festival «Motor Film Festival», samt videoen opprettet av «RW media» i samarbeid med «HGK racing team» mottatt i det populære amerikanske showet «Gas on the Floor!» (Top Gear) varsel, går inn i en av episodene av programmet.

Det er strengt forbudt å bruke, kopiere eller reprodusere materialet publisert på iAuto.lv i andre Internett-portaler, massemedier eller på annen måte håndtere materialet publisert på iAuto.lv uten skriftlig tillatelse fra EON SIA.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *