Politiske konsultasjoner i Trinidad og Tobago diskuterer muligheter for samarbeid

Den 15. og 16. juni 2023 fant de første politiske konsultasjonene med republikken Trinidad og Tobago sted under ledelse av visestatssekretær og politisk direktør i utenriksdepartementet Andrzej Wiļumson.

Tjenestemennene diskuterte mulighetene for å styrke samarbeidet i internasjonale organisasjoner, særlig FN. A. Viļumsons takket Trinidad og Tobago for å støtte prinsippene i FN-pakten og Ukrainas territorielle integritet. Under møtet ble dagens situasjon i den karibiske regionen diskutert.

Delegasjonene fra Latvia og Trinidad og Tobago uttrykte sin interesse for utviklingen av bilateralt samarbeid innen utdanning, kultur og ny teknologi.

Under besøket møtte den latviske delegasjonen også nestlederen for EU-delegasjonen i Trinidad og Tobago, representanter for FN-misjonen og fastboende ambassadører for EU-medlemsstater, og besøkte også hovedkvarteret til Association of Caribbean States.

Den latviske delegasjonen ble mottatt av Tobagos regjeringssjef Farley Cháves Augustins (Farley Chavez Augustin), som historiske bånd og muligheter for fremtidig samarbeid innen kultur og utdanning ble diskutert med.

Foto: Utenriksdepartementet og det karibiske samfunnet Trinidad og Tobago

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *