Michael Olise vil snart signere

Lagt ut 15. august 2023

Oppdatert 16. august 2023

[EMBED url=”https://video-streaming.orange.fr/sports-extreme/la-fiche-technique-de-michael-olise-CNT000001KS0Y8.html”][/EMBED]

Bare 21 år gammel er den unge høyrevingen et av fransk fotballs store håp. Trenet i England, han som er kvalifisert for fire valg, Michael Olise har spilt i Crystal Palace i to sesonger. Og han markerte seg under den forrige sportsøvelsen med to scorede mål og elleve assist i alle konkurranser.

Forfatter av gode prestasjoner i Premier League så vel som med France Espoirs-laget, fanget den unge angriperen øynene til mange friere i løpet av sommerens overgangsmarked. Han ville være i ferd med å starte et nytt eventyr i henhold til informasjonen til RMC Sports. Representantene hans har visstnok funnet felles grunn med Chelsea en stund.

Chelsea vil ta ut sjekkheftet

Michael Olise vil utvide listen over franske spillere i London-troppen. Wesley Fofana, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Malo Gusto og Christopher Nkunku utvikler seg alle i den engelske klubben. I løpet av de siste timene ville klubben ledet av amerikanske Todd Boehly blitt enig med Crystal Palace om overgangen til den unge høyrevingen.

The Blues ville være klare til å betale en sum nær frigjøringsklausulen til spilleren for å ha 40 millioner euro. Eagles vil derfor gjøre en stor gevinst i denne filen etter å ha rekruttert den franske internasjonale Espoirs mot litt mer enn 9 millioner euro i 2021 fra Reading.

Det er verdt å merke seg at Michael Olise er utilgjengelig for øyeblikket. Han vil ikke starte sesongen med Blues på grunn av en grad 3 hamstring rive. Den offensive spilleren ble skadet under Bleuets-kampen mot Norge (1-0) på Euro Espoirs.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *