«Kino Bize After Hours» inviterer til det siste arrangementet – Education, webinars

publisitetsbilde

Kino «Kino Bize», med støtte fra tilskudd fra EØS og Norge, har implementert et storstilt filmutdanningsprogram «Pēcstundas» dette skoleåret, som tilbyr lærere og studenter å lære gratis filmkultur i teori og praksis. Etter 2 sykluser med konferanser for lærere og 24 filmverksteder for studenter, skaperne av programmet 30. mai kl. 17.30, inviterer vi deg til avslutningskvelden på kinoen «Kino Bize» for å dele resultatene og innsikten i prosjektet, samt nyte en kollektiv visning av filmen.

Gjennom skoleåret lærte mer enn 500 lærere under veiledning av filmfagfolk de viktigste verktøyene innen filmspråk og teori for fullt ut å oppdage filmkunstens verden og måtene å inkludere filmer på en kreativ og meningsfull måte i læringsprosessen . I tillegg er det utarbeidet 34 sett med metodologisk materiale om de nyeste latviske filmene, som er tilgjengelig gratis i det digitale miljøet.

I april og mai i år vil «Kino Bize», sammen med norske partnere fra «Apagon»-studioet, besøke 24 skoler over hele Latvia, og undervise i filmverksteder til barneskoleelever.

Medierepresentanter og andre interesserte inviteres til arrangementet 30. mai. Antall gjester er begrenset, så søk om å delta ved å skrive til [email protected]. På slutten av arrangementet vises filmen «Uz Adamanta» (2023), som vant førsteprisen på filmfestivalen i Berlin.

Du kan lese mer om programmet på nettsiden kinobize.lv/pecstundas og på sosiale nettverk instagram Og Facebook.

Utdanningsprogrammet Kino Bize mottar tilskudd på 177 519 euro fra Island, Liechtenstein og Norge innenfor rammen av EØS- og Norge-tilskuddene. Sammen for et inkluderende og konkurransedyktig Europa! Mer: eeagrants.lv.

Kino Bize

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *