Informasjonsarrangementer på Karosta-kanalen vil finne sted i Liepāja neste uke

Informative dokumenter vil bli presentert, en kort dokumentarfilm vil bli vist om arven til Karosta fra Liepāja, om historien til Karosta-kanalen, og det vil være mulig å delta på en spasertur i områdene ved siden av kanalen for å observere restaureringen prosess personlig. På slutten av arrangementet vil besøkende ta en båttur på kanalen.

Representantene for Liepāja SEZ informerer om at Liepāja Karosta-territoriet i dag blir en stadig viktigere sosioøkonomisk og innenlandsk del av Liepāja, derfor vil kanalrensearbeidene som utføres ved hjelp av rehabiliteringsprosjektet tillate lokale innbyggere og turister å nyte Karostas verdier i et renere og bedre miljø, som fremmer restaurering av akvatiske økosystemer og reduksjon av forurensning.

Arrangementet er allerede den tredje informasjonskampanjen til det administrative prosjektet til Liepāja SEZ «Historisk forurensede områder av kloakkarbeidene til havnekanalen Liepāja Karosta».

Prosjektet er finansiert under 2014-2021 «Climate Change Mitigation, Adaptation and Environment»-programmet til Norwegian Financial Instrument. Den totale kostnaden for prosjektet er EUR 5.117.647,05, hvorav EUR 4,35 millioner er finansiert av det norske finansielle instrumentet.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *