Eriks Miļuns: Nå har det oppstått en situasjon hvor det er tvingende nødvendig å vinne

I mellomtiden slo vi slovenerne på fredag ​​i en hard kamp, ​​og tok vår tredje verdensmesterskapsseier på rad.

Det latviske landslaget møter Kasakhstans landslag i den sjette kampen i «Arēna Rīga»-verdensmesterskapet lørdag klokken 20.20. Du kan følge begivenhetene på torget på «tv3.lv»-portalen i direkte tekstsending.

«Nå har det oppstått en situasjon hvor det er avgjørende å vinne, vi kan gjøre det. Hver kamp er viktig, men denne kampen vil være veldig viktig i turneringen. Gutta våre er godt klar over det og forstår det. I tilfelle seier, latviske landslaget vil nesten ha sikret kvartfinalen, men du bør ikke fokusere på resultatet, men heller spille spillet ditt», avslørte Miļuns.

Den erfarne spesialisten påpeker også at latviske hockeyspillere ikke bør tenke på sine neste motstandere – den mektige sveitseren. «Du må spille enkelt og vinne uten å tenke på noe annet. Det har skjedd med oss ​​i de tre siste kampene. Jeg tror vi bør lykkes mot Kasakhstan også,» sier Miļuns.

Milūns legger til at det kasakhiske landslaget har oppfylt sin oppgave i dette mesterskapet, så de resterende kampene kunne spilles uten unødig stress.» Kasakherne oppfylte oppgaven sin til en viss grad – å bli i gruppen. Gårsdagen er et enormt følelsesmessig løft for Kasakhstan. De vil ikke trenge mye mer i ligaen, så Latvia vil ha en fordel,» sa Miļuns om de neste motstanderne.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Latviske hockeyspillere møter Sveits i det siste gruppespillet tirsdag. Her kan du se situasjonen i tabellene til VM-turneringene.

Verdensmesterskapet, arrangert i fellesskap av den finske byen Tammerfors og Riga, finner sted fra 12. til 28. mai.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *