Det er utlyst en konkurranse om stillingen som notarsjef i Selskapsregisteret – Advokatens navn

Mandag 5. juni utlyste Statskanselliet en åpen konkurranse om stillingen som sjefsnotar i Selskapsregisteret. Søkere oppfordres til å sende inn søknaden elektronisk innen 26. juni.

De viktigste betingelsene for deltakelse i konkurransen:

  • kamp kravå søke på en embetsmannsstilling;
  • kamp plass de etablerte kravene for å motta en spesiell tillatelse for å få tilgang til en statshemmelighet;
  • mastergrad i jus, økonomi, finans eller ledelse;
  • minst tre års erfaring i lederstilling.

Kandidatene bør også ha kunnskap og forståelse av forvaltningsrett og prosess, handelsrett, informasjons- og kommunikasjonsteknologispørsmål og dataanalyse. Må ha forståelse for strukturen i statsforvaltningen, de grunnleggende prinsippene for driften og budsjettplanleggingsspørsmål. Det er også ønskelig med erfaring fra offentlig administrasjon.

Kunnskaper i engelsk på nivå B2 kreves også. I tillegg må kandidatene ha gode strategiske planleggings-, samarbeids-, argumentasjons-, kommunikasjons- og presentasjonsevner. Du må kunne løse problemer med systemtilnærming og kunne oppfatte og analysere store og komplekse informasjonsmengder.

Denne stillingen gir muligheten til å bruke din kunnskap, kreativitet og erfaring til å fremme økonomisk vekst i Latvia og representere den internasjonalt.

Konkurransen vil foregå i tre runder:

  • i løpet av første runde vil anbudskomiteen vurdere de innsendte dokumentene og kandidatenes overholdelse av de obligatoriske kravene;
  • i andre runde av konkurransen vil kandidatene forklare konkurransekommisjonen sin motivasjon for å innta denne stillingen, svare på kommisjonens spørsmål og presentere sin visjon om den mulige innvirkningen av kunstig intelligens på virksomhetens funksjoner i de neste fem årene;
  • mens tredje runde av konkurransen vil teste kandidatenes lederegenskaper som team- og endringsledelse, evne til å ta beslutninger og ta ansvar, utviklingsorientering, etablering og vedlikehold av relasjoner.

På slutten av konkurransen vil kandidaten med høyest poengsum bli videresendt til ministerkabinettet for godkjenning. Månedslønnen er satt til 4.600 euro eksklusiv moms. Tjenestemannen vil også ha mulighet til å motta et system med incentivbonus basert på oppnådde arbeidsresultater.

Kunngjøringen om konkurranse er tilgjengelig på CV/Vacances-portalen til Arbeidsbyrået, På nettsidene til Statskanselliet samt kontoer på sosiale medier i den offisielle publikasjonen «Latvijas Vēstnesis».

Anbudsvurderingskomiteen ledes av statssekretæren i Justisdepartementet, Mihails Papsujevičs, og er sammensatt av Inguss Kalniņš, rådgiver for justisministeren, direktør for statskanselliet, Jānis Citskovskis, statssekretær i økonomidepartementet, Edmunds Valantis, underdirektør i Finansdepartementets avdeling for finansmarkedspolitikk, leder for avdelingen for kredittinstitusjoner og betalingstjenestepolitikk Dina Buse. I tillegg vil uavhengige observatører fra Council of Foreign Investors i Latvia og foreningen «Society for Openness – Delna» være involvert i evalueringen av søkere.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *