Artūrs Žagars på sin debut i ACB-ligaen: Pulsen min har nådd 220, hendene mine skjelver, men jeg rister på hodet og sier «ja, ja»

I denne episoden av «Buffet»tv3.lv» Gjesten til sportsredaktør Jānis Janševics og sjefredaktør MVP Ingmāras Jurisonas er den nye verdenscuprekordholderen, en av lederne for det latviske basketballaget, Artūrs Žagars.

«Det skjedde mot Jānis Timmu. Det var et så spesielt øyeblikk. Jeg dro på kampen med faren min. Jeg forventet ikke å spille. 30 minutter før det store lagmøtet fortalte treneren at jeg ringte inn på kontoret hans og spurte meg : er du klar? Pulsen min steg til 220, hendene mine skalv, jeg ristet på hodet, jeg kunne ikke snakke, jeg fortsatte å si «ja, ja».

Jeg går tilbake til garderoben, lagkameratene mine kan allerede se at jeg er veldig bekymret. Veteranene, alle andre, kom inn og sa: Mann, dette spillet er ikke opp til deg. Bare gjør ditt beste. Det blir dårlig, ingenting, du fortsetter neste dag.

Jeg hadde umiddelbart et godt førsteskudd, kastet under kurven. Og så begynte det å dukke opp litt hype. Etter kampen dro far og jeg for å spise, og folkene der likte meg allerede litt, de spurte om de første bildene, husker Artūrs.

Arthur, 17, scoret to poeng på 7 minutter i sin debut. Baskonia vant 75:61, hvor Timma scoret 13 poeng og Rinald Mālmanis scoret 2 poeng.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Hele episoden av «Buffet» kan sees på «tv3.lv» og Youtube kanal og lytt Spotify Og Apple-podcaster.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Enter.

Merk dårlig tekst og rapporter den!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *