Trafikken vil være begrenset i Riga under det latviske hockeylagets velkomstarrangement / artikkel

Biltrafikken blir stengt:

  • Boulevard Raina på stadiet av cr. Gatene i Valdemara før cr. Barona gate;
  • Aspazija Blvd. på stadiet av cr. Barona Streets før Kalku gate;
  • Boulevard Siegfried Anna Meierovics på stadiet av cr. Gatene i Valdemara før Kalku gate.

I tillegg vil kollektivtrafikken i den angitte perioden være stengt i de nevnte gatestrekningene, og omdirigere den til nærliggende omkjøringsveier.

Fra kl. 12.00 til slutten av arrangementet, om nødvendig, vil båttrafikken være begrenset eller stengt i Riga-kanalen, i seksjonen fra Bastejkalns-broen til broen nær den latviske nasjonaloperaen og ballett.

I tillegg vil sirkulasjon av elektriske scootere, sykler, rickshawer, elbiler og hestevogner være forbudt på arrangementsplassene.

Trafikk i området med stengte gater vil bli regulert av statspolitiet.

KONTEKST:

Det latviske ishockeylaget for menn vant bronsemedaljen i verdensmesterskapet etter å ha slått USA 4-3 på overtid i Tampere søndag. Latviske ishockeyspillere kommer tilbake fra verdensmesterskapet mandag 29. mai kl. 12.00 på et fly fra Tammerfors, men fans anbefales ikke å komme til flyplassen da det er planlagt en spesiell begivenhet for landslaget i Riga ved Frihetsmonumentet, Det latviske hockeyforbundet informerte.

På flyplassen bør landslaget møte journalister, og umiddelbart etter vil hockeyspillere gå for å møte fans på Frihetsmonumentet. Som guide starter arrangementet ved Frihetsmonumentet kl 13. Turen til Frihetsmonumentet fra flyplassen planlegges for laget i åpen toppløs buss. Du kan også se direkte mottak på LTV1 og på LSM.lv-portalen fra 12.

I mellomtiden, på den ekstraordinære sesjonen til Saeima på søndag, til ære for den store prestasjonen til ishockeylaget, ble det besluttet å erklære mandag 29. mai 2023 som en helligdag, dagen da det latviske ishockeylaget vant bronsemedaljen. verdensmesterskapet i ishockey 2023 medalje.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *