Skip med 3 784 brente biler: bilder fra lasterommet (+ FOTO)

Nederlandske medier publiserte bilder av lasterommet til den brente Fremantle Highway-lastebilen. Brannen ødela helt eller delvis hele lasten – 3.784 nye vogner.

Minst ett besetningsmedlem omkom og flere andre ble skadet i en brann på et bilskip utenfor kysten av Nederland den siste uken i juli.

Ifølge nederlandske medier startet brannen med antenning av en elbil og spredte seg deretter raskt. «Fremantle Highway» med 3.784 nye biler var på vei fra den tyske havnen i Bremen til Egypt.

«Fremantle Highway», 200 meter lang og 32 meter bred, kunne romme totalt 6000 kjøretøy, men på den skjebnesvangre turen var det færre enn 4000, inkludert 498 elektriske kjøretøy. Lasten besto hovedsakelig av nye BMW-er og Mercedeser, men også Minier, Porsche 911 og Porsche Taycan.

Verdien av de brente bilene alene er beregnet til 330 millioner dollar.

Lær mer om iAuto-portalen:

Det er strengt forbudt å bruke, kopiere eller reprodusere materialet publisert på iAuto.lv på andre Internett-portaler, massemedier eller på annen måte behandle materialet publisert på iAuto.lv uten å ha mottatt skriftlig tillatelse fra EON SIA.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *