Norsk sang på Eurovision – bestemor er reddet fra en ulv med en banan / Artikkel

Sangen er i elektropop-stil, og gitarpartiene gir de typiske nyansene til countrymusikk (stilistisk avvik folktronica blander folkemusikk, elektronisk musikk og akustiske instrumenter). Teksten til sangen er morsom – den er basert på historien om Rødhette og ulven. For å forhindre at ulven spiser bestemoren, ber «Subwoofer» henne gi ham en banan.

«Subwoofer» ble grunnlagt i 2021, musikerne opptrer i gule ulvemasker og heter Keith og Jim på scenen. Legenden sier at deres karriere begynte for 4,5 millioner år siden på månen, og de anser seg selv som det mest suksessrike bandet som noen gang er utgitt.

Selvfølgelig vakte duoens anonymitet offentlig intriger om deres sanne identitet, med henvisning til flere vellykkede norske showmenn. Interessant nok har sangen også en Valentinsdag-versjon, «Give That Wolf a Romantic Banana.»

«Give That Wolf a Banana» tekster:

«Ååååååååååååååååååååååååååååååååå
Jeg er ikke sikker på at jeg sa, men jeg liker tennene dine
Din hårete pels uten noe under
Jeg er ikke sikker på at du har et navn, så jeg kaller deg Keith
Åååååååååååååååååååååååååååååååå
Se hvor du skal, men jeg vet ikke hvor du har vært
Er det spytt eller blod som drypper fra haken din?
Hvis du ikke liker navnet Keith, ringer jeg deg … Jim
Ååååååååååååååååååååå
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi denne ulven
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi denne ulven
Gi den ulven (banan)
Nam, nam, nam, nam, nam
Nam, nam, nam, nam,
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
nam nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Jeg elsker lukten av hvert måltid på pusten din
Denne sulten i deg, jeg er i fare nå antar jeg
La oss gå til bestemor, du sier bestemor har den beste smaken
Åååååååååååååååååååååååååååååååå
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi den ulven (jeg vil ha din bestemor nam nam)
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi denne ulven
Gi denne ulven
Noen gir denne ulven en banan
Nam, nam, nam, nam, nam nam
nam nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir denne ulven en banan
Nam, nam, nam, nam, nam nam
nam nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir denne ulven en banan
Ba-na-na Ba-na-na-na-na
Banan
Ba-na-na-na-na
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi den ulven (jeg vil ha din bestemor nam nam)
Noen gir denne ulven en banan
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi den ulven, gi den ulven, ulv, ulv
Nam, nam, nam, nam, nam nam
nam nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir denne ulven en banan
Nam, nam, nam, nam, nam nam
nam nam nam
Nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir denne ulven en banan
Jeg er ikke sikker på at jeg sa det, men jeg liker tennene dine veldig godt
Din hårete pels uten noe under
Jeg er ikke sikker på at du har et navn, så jeg kaller deg Keith»

SAMMENHENGEN:

I 2022 arrangeres Eurovision Song Contest i Torino, Italia. Latvia vil være representert i konkurransen gruppe «Other boys» med sangen «Eat Your Salad».

Den latviske sangen fremføres i den første semifinalen 10. mai. Albania, Sveits, Slovenia, Bulgaria, Moldova, Ukraina, Litauen, Nederland, Norge, Portugal, Danmark, Armenia, Østerrike, Kroatia, Island og Hellas vil også delta. To av «Big Five»-landene – Italia og Frankrike – skal også stemme i den første semifinalen.

I den andre semifinalen, som finner sted 12. mai, kommer representanter for Australia, Aserbajdsjan, Kypros, Finland, Georgia, Israel, Malta, San Marino, fra Serbia, Belgia, Tsjekkia, Estland, Irland, Montenegro, Nord-Makedonia. , Polen, Romania og Sverige skal konkurrere, men skal stemme – også landene til «Big Five» Tyskland, Spania og Storbritannia.

Eurovision-finalen finner sted 14. mai.

Som svar på Russlands invasjon av Ukraina, Eurovision arrangører forbyr Russland å delta i årets konkurranse.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *