Kjent for sine unike kamerafunksjoner, Huawei P60 Pro-smarttelefonen

Foto: Janis Vever

Den andre visuelt merkbare tingen er skjermen som «flyter over» over kantene på den 8,3 millimeter tynne kroppen i alle fire retninger. Meningene er forskjellige om de brettede kantene. Noen brukere anser dem som unødvendige, siden de oppmuntrer til uønsket skjermberøring, andre er fornøyd med det bredere bruksområdet. P60Pro I tilfelle er det egentlig ingen grunn til å klage, siden berøringsskjermen ikke irriterer deg med uplanlagt utførelse av kommandoer. Den er også godt beskyttet mot eksterne trusler ettersom skjermen er dekket Kunlun glass beskyttelsesglass. I tillegg

huset er sertifisert i henhold til kravene i vannbeskyttelsesstandarden IP68.

Foto: Publisitetsbilde

Som et speilreflekskamera i en telefon

Den tredje tingen å vurdere er hovedkameraet. Etter å ha prøvd å plassere linsene på rad, i form av en firkant, i en eller to sirkler, denne gangen Huawei viste seg å være en variant med en stor modul i midten og to mindre på begge sider. Visuelt vekker det assosiasjoner til kameraet, og understreker dermed tilhørigheten P for familien.

Kameraets visuelle høydepunkt er ingen tilfeldighet, som P60Pro i modellen er det imidlertid det sentrale elementet. For å tilgi det attraktive, kvikke designet Snapdragon 8+ gen 1 og en vakker 6,67-tommers LTPO OLED-skjerm som reflekterer over en milliard nyanser.

Fokuset til denne enheten er kameraet. Og med rette.

Den uavhengige smarttelefonanmeldelsessiden av en grunn DxOMark gitt P60Pro den nåværende høyeste ytelsesvurderingen til den bakre kameraenheten – 156 poeng.

Foto: Janis Vever

P60Pro utstyrt med Ultrabelysning XMAGE-systemet består av tre kameraer – et 48 MP hovednettverk som tilbyr en automatisk justerbar F1.4-F4.0 fysisk blenderåpning og optisk stabilisering, en 48 MP ultralysstyrke Ultrabelysning et teleobjektiv og et 13 MP ultravidvinkelkamera. Toppings

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *