Jānis Sprukts på det latviske landslaget: Du kan ikke presse saften ut av en stein, selv om jeg håper jeg tar feil

Det latviske landslaget spiller neste kamp på fredag ​​mot det slovenske landslaget, kampen er forventet å starte klokken 16:20. Du vil kunne følge begivenhetene på bakken live på «tv3.lv»-portalen.

Sprukts, en mangeårig landslagsspiller, mener å spille i mesterskap aldri har vært lett, ettersom alle landslag vet verdien av spillet, og neste kamp mot slovenerne vil bli vanskelig for latvisk hockey. spillere.

«Slovenerne sliter med å score for øyeblikket. Dette er en av mulighetene deres til å begynne å ta poeng. De er satt i et hjørne. Jeg tror Latvia vil vinne, men det vil ikke være lett, vi kan «til og med miste et poeng. Latvia må spille som om de er på nippet til å rykke ned, men det vil være psykologisk vanskeligere å gjøre det etter to seire,» avslørte Sprukts.

Sprukts innrømmer også at det latviske landslaget ved verdensmesterskapet allerede ser fysisk utslitt ut: «Jeg tror at den forberedende fasen fant sted med alt for tung belastning og jeg tillater muligheten for at det vil være et øyeblikk hvor landslaget vil «bryte» pga. til stor tretthet og belastning. Dette vil vise seg i manglende evne til å spille i viktige situasjoner til viktige tider. Du kan ikke presse saften ut av en stein, selv om jeg håper jeg tar feil.»

Jānis Sprukts var en viktig spiller i det latviske landslaget, deltok i 12 verdensmesterskap og spilte i to vinter-OL.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Lørdag møter Latvia Kasakhstan i den nest siste kampen, og i det siste gruppespillet tirsdag møter de Sveits.

Verdensmesterskapet, arrangert i fellesskap av den finske byen Tammerfors og Riga, finner sted fra 12. til 28. mai.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *