I Anniņmuiža-parken kan du prøve nytt utendørs treningsutstyr

Fra 25. mai til 22. juni vil innbyggerne i Riga kunne prøve ut utendørs treningsmaskiner designet for utendørs styrketrening i Anniņmuiža-parken.

I fire uker vil beboerne kunne prøve ut en ny type utendørs treningsutstyr, som gjør det mulig å justere vekten som kan løftes, og gir hver utøver mulighet til å tilpasse treningsbelastningen individuelt til deres behov og trene med en intensitet som passer ham. . Dermed passer treningsapparater for alle befolkningsgrupper, uavhengig av alder og kondisjonsnivå.

Disse treningsmaskinene er designet på samme måte som innendørs treningsmaskiner og på dem er det mulig å utføre de klassiske øvelsene som oftest utføres i innendørs treningssentre – benkpress, benkpress, knebøy med vektstang, skulderpress, etc. på engelsk, og en videoopplæring vil være tilgjengelig ved å skanne firkantkoden.

Beboere inviteres 25. mai kl. 18.00 til å delta på åpningsarrangementet for pop-up treningsplassen. Under arrangementet vil strongman Dainis Zāgeris demonstrere hvordan man bruker utendørs treningsutstyr riktig og hvilke øvelser man skal utføre.

I nærheten av treningsplassen vil det bli plassert en informasjonstavle med firkantkode, hvor beboerne får mulighet til å si sin mening etter skanning, evaluering av installert bakke og treningsmulighetene den gir.

Etter endt periode vil kommunen vurdere innkomne merknader fra innbyggere for å ta stilling til behovet for å opprette permanente tilsvarende utendørs treningsplasser.

Treningsmaskinene vil bli installert i Anniņmuiža-parken av deres produsent «Omnigym», som også har laget lignende treningsområder i Finland, Estland, Litauen, Sverige, Norge, Danmark, Nederland og i Tyskland. Foreløpig er et lignende felt også installert i Olaine for en prøveperiode. Alt treningsutstyr har et samsvarssertifikat som bekrefter dets sikkerhet, som sertifiserer utstyrets samsvar med betingelsene i den obligatoriske sikkerhetsstandarden EN 16630-2015.

Informasjonen ble utarbeidet av: Edīte Matuseviča, prosjektkoordinator for den eksterne kommunikasjonsavdelingen i Riga bystyre, e-post: [email protected]

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *