Hockeyfans feirer seier og søker billetter til Tampere / Artikkel

Dette er den eneste kampen i dette mesterskapet så langt, da mange allerede etter andre periode kunne spå at seieren blir vår. Vi scoret også et mål i lørdagens kamp, ​​så dommerne måtte tenke lenge – enten det var det eller ikke. Og likevel er målet nummerert. Og det var på ingen måte første eller siste gang pucken fløy inn i motstandermålet. Men vår keeper – Artūrs Shilovs – ble ikke slått en eneste gang.

Etter kampen var det sterke følelser på arenaen, nær arenaen, på gatene i byen og til og med på offentlig transport. Men de ivrigste tilhengerne av landslaget var ikke klare til å forlate arenaens territorium selv klokken halv tolv.

Det er sant, men når klokken nærmet seg ett om morgenen – supportere gikk overalt. Noen også ved ambassaden i Kasakhstan. Fan Normunds forteller at han og Mochi dro rett til «Sakta» for blomster og deretter til ambassaden. Men Lauma, Kurts og Rebeka uttrykte håp om at det latviske landslaget kunne nå kvartfinalen – det fortjente gutta.

Fans av det sveitsiske landslaget kunne også se hvordan det kunne se ut foran ambassaden deres. Men i mellomtiden, i seierens eufori, har noen fans gjort det klart for LTV at de allerede leter etter billetter til Tammerfors, hvor semifinalene og finalen finner sted.

Den neste svært viktige kampen for Latvia finner sted på tirsdag mot det sveitsiske landslaget. Sveits er for øyeblikket øverst i gruppen vår uten en eneste tapt kamp. Tilhengerne deres ønsker seier til latvierne.

KONTEKST

På slutten av gruppeturneringen møter det latviske landslaget Sveits tirsdag. De fire sterkeste lagene i gruppen kvalifiserer seg til kvartfinalen.

Tidligere i gruppen tapte latvierne «Arena Rīga» for Canada (0:6) og tapte for Slovakia (1:2), men i tillegg slo de de tidligere ubeseirede tsjekkerne i verdensmesterskapet (4:3) og slo det norske landslaget (2:1).

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres under finalen 28. mai.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *