Etter den historiske seieren over Tsjekkia skal det latviske hockeylaget kjempe mot Norge

Latvias og Norges landslag har møttes 13 ganger i verdensmesterskapet, hvorav åtte ble vunnet av latvierne, inkludert feiringen av fjorårets turnering (3:2). Denne sesongen ble det også spilt to innbyrdes testkamper og Latvia vant dem også.

Det vil være 22 hockeyspillere i appen for hver kamp, ​​men dersom noen av hockeyspillerne blir skadet under mesterskapet, kan det gjøres endringer i turneringsappen. Landslagsledelsen kontakter forsvarsspiller Kristians Rubin, som fortsatt spiller i American Hockey League (AHL).

Latvia møter Slovenia fredag, Kasakhstan lørdag og Sveits 23. mai i det siste gruppespillet.

I gruppe B, etter tre runder med kamper, har Sveits ni poeng, Canada åtte og Tsjekkia sju poeng. Slovakia og Norge har fire poeng, Kasakhstan og Latvia to, men Slovenia har null poeng.

I mellomtiden skal USA og Østerrike kjempe i undergruppe A i Tammerfors klokken 16:20, og Finland og Frankrike skal spille fire timer senere. Disse kampene sendes direkte av henholdsvis kanalene «Tet hockey» og LTV7.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

I gruppe A har USA vunnet ni poeng på tre kamper, Sverige og Danmark har åtte poeng, Frankrike og Finland har fire poeng hver, Ungarn har to poeng, Østerrike har ett og Tyskland har ingen poeng ennå.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *