Det latviske landslaget spiller veldig uselvisk / Artikkel

Dargais håpet at det latviske landslaget ville komme inn i TOP8 i verdensmesterskapet, men basketballspilleren til BK «Ogre» la ikke skjul på at han også tvilte på muligheten for å gå så langt inn i sluttfasen etter at flere ledere for den ble forlatt. landslag. på grunn av skader. Det som gledet Dargo mest var den ekstremt uselviske basketballen til landslaget, med spillere som ga utmerkede pasninger til partnerne sine i en situasjon der de allerede kunne skyte på kurven individuelt.

«Det er absolutt en av egenskapene som har vært tilstede flere ganger i denne turneringen,» understreket Dargais. «Dette viser direkte styrken og uselviskheten til laget vårt.»

I den overbevisende seieren mot brasilianerne, som sikret en plass i kvartfinalen, gjorde latvierne et avgjørende arbeid i tredje kvartal, og oppnådde et imponerende utbrudd. Dargais innrømmet at det latviske landslaget tidligere ble ansett som favoritt over Brasil, men det søramerikanske lagets seier over Canada gjorde ham mer forsiktig med styrkeforholdet.

Dargais berømmet også Andreja Gražulis som en stor lagspiller som går raskt videre, som gjør mye skittent arbeid, men som samtidig har et stort offensivt arsenal.

Gražulis brukte mulighetene sine perfekt mot Brasil og lagkameratene fant ham perfekt på banen.

«Jeg er glad for at lederne for angrepet har endret seg i hver kamp, ​​og jeg vil tro at dette også vil være vår fordel i de neste kampene,» sa Dargais.

Dārgais ser en stor fordel av hovedtrener Lukas Banki i suksessen til det latviske landslaget, fordi den italienske spesialisten var i stand til å gi spillerne tillit. Treneren føler også flyten i spillet og har blitt kjent med spillerne til det punktet at han vet når de skal sette hver enkelt på banen, sa Dargais.

Det er ingen bagateller i sport, og basketballspillere som ikke kan spille på grunn av skader spiller også en rolle i suksessen til det latviske landslaget. Dargais forklarte at Jānis Strēlnieks kan gi verdifulle råd til mindre spillere som Krister Zorik og Artūrs Žagar, og dermed øke lagets prestasjoner med noen få prosent. I tillegg kan Kristaps Porziņgis avsløre viktige nyanser for høye spillere. I tillegg bekrefter tilstedeværelsen av slike viktige menn også lagets samholdsånd.

Det er allerede kunngjort at latviske basketballspillere på søndag tjente en plass i kvartfinalen takket være en seier på slutten av gruppespillet mot det brasilianske landslaget, og i neste kamp på onsdag spiller de mot Tyskland i kvart. -finaler.

KONTEKST:

32 landslag deltok i verdenscupfinalen for første gang, og det latviske landslaget debuterer. Fire grupper med lag spilte på Filippinene og åtte lag spilte hver i Japan og Indonesia. Den siste fasen avsluttes med finalen søndag 10. september i Manila, hovedstaden på Filippinene.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *