— Det er bra overalt, bortsett fra i familien. Norske finansfolks hemmelige liv filtrert

De fire karakterene er skapt fra intervjuer med norske finansmenn. Skaperne av serien påpeker at minst 70 % av det som vises på skjermen allerede har skjedd i virkeligheten. Alle skurkene er middelaldrende hvite nordmenn med store hus, dyre biler, fancy yachter, trofékoner og små barn. De er lei av at alt lærer at penger ikke kjøper lykke. Det er ingen plass for moral eller empati i deres verdensbilde.

«Utfordringen min var å få folk til å se et show fra start til slutt der det ikke er noen god karakter, absolutt ingen å forholde seg til.

Det var en interessant opplevelse å håndtere så mange sosiale aspekter. Disse menneskene behandler andre mennesker som ting som kan kjøpes og selges», avslørte serieskaper Øystein Karlsen.

«Denne serien gjenspeiler tiden vi lever i. Jeg vil ikke kalle det en dokumentar, men et samtidsverk. Det er en del av vår virkelighet, vi velger bare å ikke se den virkeligheten,» sa Carlsen og refererte som Norge som et land med den største sosial likhet og ansvarlige innbyggere.

Artikkelen er laget i samarbeid med «LMT Smart TV«.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *