Ives Serneels, Red Flames-trener: «Å være mer effektiv på 16 yards mot Armenia»

Belgia avslutter sin kvalifiseringskampanje til VM med en reise til Armenia. Mål: å sikre 2. plass i gruppen før sluttspillet som vil by på Røde flammer en siste sjanse til å være til stede i Australia og New Zealand i 2023.

De Røde flammer avslutte tirsdag (18:30) i Armenia gruppespillet for kvalifiseringen til verdensmesterskapet for kvinner i 2023. «Vi må være mer effektive på 16 meter»oppsummerte treneren Ives Serneels mandag i et intervju utført av den belgiske union.

Flames har trent for avslutningen, noe som manglet fredag ​​mot Norge (0-1). «Du må være direkte når du er innenfor 16 meter», forklarte Serneels. » Noen ganger ønsker vi å gjøre det for godt i rektangelet. Vi må bli mer effektive. Spillerne mine må vise på banen hva de viste på trening i dag. » Den første etappen endte med en river-score på 19-0 i favør av belgierne.

En splittelse vil være nok til å sikre andreplassen i gruppen

På tirsdag vil en splitt være nok til at Flames kan validere andreplassen i gruppen og få tilgang til sluttspillet. «Vi ønsker å prestere fra første minutt og holde fokus til slutten. Å score noen få mål vil gi selvtillit.», understreket treneren. Serneels innrømmer at «frustrasjonen er der fortsatt» etter tapet mot Norge. «Men neste kamp er her, det er det viktigste. » Treneren forventes å gjøre noen endringer i troppen sin. «Det er spillere som trener bra, og det er en annen måte å spille på, en annen kamp enn fredag. »

Justine Vanhaevermaet erkjenner at Flammene har «mangel på effektivitet» mot Norge. «Det er selvfølgelig noen takeaways fra denne kampen. Vi har bevist at vi kan spille godt mot et topplag. Vi kan også få litt tillit fra det. Mot Armenia «må vi ta de tre poengene og helst score så mange som mulig»konkluderte Reading-spilleren.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *