Den norske hockeyspilleren Juhannesen: Vi vet at Latvia er et veldig fokusert lag

Jeg forventer at det kommer mange tilskuere til kampen, og det blir ikke lett, sa det norske landslagets assistentkaptein om den kommende kampen. «Vi må være i stand til å være tro mot vår spillestil, uten å la latvierne uttrykke seg.»

«Vi må bare spille hardt. Vi vet at Latvia er et veldig fokusert lag som spiller bedre foran fansen,» fortsatte han.

Dagen før vant Norge 1-0 mot Slovenia. På den annen side, før det, tapte nordmennene for Kasakhstan med 3:4 i tillegg og anerkjente Sveits overlegenhet med 0:3.

«Det var en tøff kamp og en intens kamp fordi begge lag trengte en seier,» sa Johannessen om tirsdagens kamp, ​​som assisterte på det eneste målet som ble scoret og gikk nesten 27 minutter på is.

Johannessen påpekte også at selv om suksessen ble oppnådd med kun ett mål, ga han også selvtillit foran neste kamp.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Latvia møtte Norge ikke bare i testkamper sent i fjor, men også i verdensmesterskapet i 2022, da latvierne vant og slo motstanderne 3-2 i ordinær tid.

Det latviske landslaget startet verdensmesterskapet med to tap, tapte mot Canada 0:6 og anerkjente Slovakia 1:2, men vant deretter Tsjekkia 4:3 i ekstraomganger.

I undergruppe B har Sveits ni poeng, Canada har vunnet åtte, Tsjekkia har sju, Slovakia og Norge har fire poeng, Latvia og Kasakhstan har to poeng og Slovenia har ingen poeng.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *