Balinski har nest mest spilletid i nederlaget til «Panthers», Blügers «Canucks» mislykkes også

I sin første kamp var Balinski på isen i 21 minutter, som var den nest høyeste spilletid på laget. Ut av den tildelte tiden spilte den latviske forsvareren i flertall i ett minutt og åtte sekunder og i mindretall i ett minutt og 38 sekunder. Balinskis scoret et skudd på motstanderens mål og avsluttet kampen med en negativ effektivitetskoeffisient på -2.

Gary Mayhew scoret Panthers» ensomme mål i første periode, mens Hurricanes scoret alle fire målene i tredje periode, med mål fra Stefan Neesen, Ryan Suzuki, Brady Shea og Michael Bunting.

I mellomtiden, i Canucks tap for Oilers, var Blügers på isen i 15 minutter og 23 sekunder, inkludert tre minutter og 27 sekunder shorthanded. Den latviske spissen gjorde to skudd på mål, snappet en pasning én gang, gjorde en feil og blokkerte motstanderens skudd, men avsluttet kampen med en negativ effektivitetskoeffisient på -1.

Quinn Hughes scoret et mål for Canucks, Ryan Nugent-Hopkins utlignet for Oilers og Connor McDavid scoret vinnermålet i det første minuttet av overtiden.

I en annen kamp vil Buffalo «Sabres»-laget, uten den latviske spissen Zemgus Girgensons, gå med en fordel på 2:5 (1:1, 1:2, 0:2).

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Jeremy Davis og Henri Jokiharju scoret et mål for Sabres, mens Connor Timmins scoret 2+2 for Maple Leafs, Sam Lafferty scoret 1+1 og Max Domi og Kyle Clifford scoret også.

Den offisielle NHL-spillsesongen begynner 10. oktober.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Enter.

Merk dårlig tekst og rapporter den!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *