Appetittvekkende isbjørner – Latvia går inn i topp åtte i IIHF Power Rankings

Etter den andre seieren i verdensmesterskapet vant Latvia den etterlengtede åttendeplassen i kraftvurderingen med tillegget – «isbjørn smaker deilig!»

Denne interessante bemerkningen er knyttet til den vanskelige kampen mot Norge, der Latvia klarte å oppnå en vanskelig seier og oppnå sin andre suksess i verdensmesterskapet.

Generelt startet hockeyspillerne våre verdensmesterskapet med to tap – 0:6 mot kanadierne og 1:2 mot Slovakia. På den annen side, 15. mai vant det latviske hockeylaget «Arena Rīga» den første mesterskapsseieren.

Hockeyspillere fra Frankrike, Slovakia, Tyskland, Norge, Kasakhstan, Ungarn, Østerrike og Slovenia ligger under det latviske landslaget i styrkerangeringen.

For din oppmerksomhet, tredje styrkerangering av IIHF verdensmesterskap:

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Det latviske landslaget spiller neste kamp på fredag ​​mot det slovenske landslaget, kampen er forventet å starte klokken 16:20. Du vil kunne følge begivenhetene på bakken live på «tv3.lv»-portalen.

IIHF National Team Power Rankings er laget for underholdningsformål, er absolutt uoffisielle og endres under mesterskapet, avhengig av prestasjonene til landslagene. Tanken er å rangere styrken til landslagene i mesterskapet. IIHF har tidligere uttalt at effektvurderingene er for underholdningsformål.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *