Tele2 senker prisene på sine mest populære Internett- og 5G-planer

Litauens største mobilkommunikasjonsoperatør, Tele2, kutter prisene på populære Internett- og samtaleplaner for sine kunder. Nå vil kundene betale mindre for daglige kommunikasjonstjenester, selv i to år.

«En av de viktigste oppgavene til selskapet vårt er å tilby kvalitetskommunikasjonstjenester tilgjengelig for alle. Vi forstår at den økonomiske situasjonen i landet og i verden er vanskelig, så vårt mål er å hjelpe folk til å spare penger, ikke å spare på bekostning av å kommunisere med sine kjære,” sa Petras, administrerende direktør i Tele2 for Litauen og de baltiske statene Masiulis.

En undersøkelse utført av et mobilkommunikasjonsselskap bekreftet at det viktigste for folk ved valg av operatør er prisen på tjenestene. Nesten 64 % svarte ja. respondenter og dette illustrerer perfekt den nåværende økonomiske situasjonen og forventningene til kundene til bedrifter.

I lys av dette har operatøren redusert prisene på de mest populære kundeplanene. Det mest populære hjemmenettverket «Gratis Internett med 50 GB» vil nå koste 38 %. billigere – 5,50 EUR/mnd, i stedet for 8,90 EUR/mnd.

Mobilselskapet har også redusert prisen på 5G-taleplanen. Den ubegrensede tale- og tekstplanen på 50 GB vil koste 63 % fra nå. billigere – 13,90 EUR/mnd, i stedet for 21,90 EUR/mnd.

Oppdaterte operatørplantilbud gjelder for alle Tele2-kunder og andre operatører.

Spesialtilbudet kan benyttes ved inngåelse av en åremålskontrakt på 18 måneder. for en periode uten telefon eller 24 måneders sikt, ved å kjøpe telefonen og betale prisen i avdrag.

Undersøkelsen ble gjennomført i 2023. 19. – 22. mai på operatørens hjemmeside www.tele2.lt. 1380 respondenter deltok. Undersøkelsen stilte spørsmålet: hva er viktigst for deg når du skal velge mobiloperatør?


Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *