Norwegian Kontakter leiligheter og hytter: ansvarlig byutvikling

Når vi snakker om deres siste prosjekter, understreker «Norvegijos Kontaktai» ikke bare erfaringen de har og tilliten de har fått, men også det faktum at en harmonisk utvikling av Kaunas ikke ville vært mulig uten samarbeidet fra regjeringen i byen og bedriftsledere. .

Viktigheten av gjensidig samarbeid

Generaldirektøren for «Norwegijos Kontaktø», Jonas Ambotas, gjennomgår året som har gått, understreket viktigheten av samarbeid mellom bedrifter, kommunale ledere og ansvarlige institusjoner, og oppmerksomheten på ansvarlig utvikling av byen.

«Vi ønsker å takke lederne av byen, lederen av kommunen. til arkitekten «Kaunos vandenų», representanter for andre institusjoner som er ansvarlige for en bærekraftig utvikling av byen. Vi, som utviklere og byggherrer med ansvar for eiendomsprosjekter , er interessert i en jevn og harmonisk utvidelse av Kaunas, slik at alle nybyggere er garantert best mulige forhold og nødvendig infrastruktur,” sa J. Ambotas, som ønsket velkommen loven om utbygging av kommunal infrastruktur og forpliktelsene obligatoriske bestemmelser for eiendom. utbyggere, gebyrer for utbygging av infrastruktur, andre endringer.

livet i naturen

Det siste prosjektet til «Norwegijos Kontaktų» er leilighetskomplekset «Tyrlaukis», som reiser seg nær festningen IX Kaunas, og lover naturutsikt. Du vil være borte fra byens kjas og mas, men samtidig vil du være minutter unna fasilitetene byen har å tilby.

Beboere i de nylig ferdigstilte seks to-leilighetshusene «Šilainiai Giraitė» på Abrikosų-gaten i Giraitei, Kaunas-distriktet, vil nyte lignende utsikt og fordeler.

Visualisering av «Norgekontakter».

«Tyrlaukis» bygges i Šilainiai, på V. Bičiūnas-gaten, ved siden av Tyrlaukis-gaten. Også i Šilainiai, i Žaibo-gaten på Milikonii-fjellet, er de åtte etasjene i den moderne bygningen «Du zaibai» allerede reist. Panoramautsikt over byen er garantert, det samme er den imponerende utsikten over tre-leilighetskomplekset «Krėvės80», som vil stå ferdig i Dainava, på V. Krėvės Avenue, ved siden av de nyoppussede Dainava- og Draugystės-parkene, om ett år.

Å bo omgitt av natur og eksepsjonelle panoramaer er et effektivt middel for å prøve å bryte den onde sirkelen av permanent spenning, øke arbeidsproduktiviteten, regulere stressnivået, øke kreativiteten, men også livskvaliteten.

enkelt hus

Prosjektene til «Norwegijos Kontaktų» utmerker seg ved at de tar vare på utformingen av miljøet og stedene er valgt på en slik måte at alt er innen rekkevidde.

Nyere komplekser er mer attraktive for enkeltpersoner og familier som leter etter komfort og et rolig nabolag. «Norwegijos Kontaktai» gir utmerkede muligheter til å bo ikke bare i nærheten av historiske gjenstander, men også i nærheten av utdannings- og medisinske institusjoner.

Og i nærheten av «Tyrlaukio» er det mer enn én barnehage, mer enn én offentlig eller privat skole, én gymsal. For ikke å snakke om fritid, underholdning, kjøpesentre, sportsklubber, til og med en kino, et svømmebasseng.

«Tyrlaukis», «Šilainiai Giraitė», «Krėvės80» og «Du zaibai» er det mest optimale valget for de som er ute etter et eksklusivt og unikt design, som ønsker å vise sin identitet. Spesiell takk til arkitektene for prosjektet «Krėvės80», UAB «Ugnius ir Architektai» og arkitektene for prosjektet «Du žaibai», UAB «Dalis evvosos», samt forfatterne av «Tyrlaukio» og «Šilainių giraitės» prosjekter.

Fordeler: «Krėvės80» ligger i nærheten av to parker. / Visualisering av «Norgekontakter».

De nyeste byggene til «Norwegijos Kontakti» er av høyeste energieffektivitetsklasse A++ med lavt energiforbruk og behagelig lydisolering. Lavt energiforbruk er ekstremt aktuelt på denne tiden, ettersom varmeprisene i landet når nye høyder.

I tillegg har husene ulike fasader, slik at du kan være sikker på å bo i et eksklusivt og unikt hus.

Denne funksjonen gir den en fordel i forhold til andre overnattingssteder. La verdiene og identiteten reflekteres ikke bare i dine daglige handlinger, men også i hjemmet ditt.

Izabela Murauskaitė, eiendomssalgssjef i Norvegijos Kontakti. / Bedriftsbilde

En annen uatskillelig del av utviklingen av «Norwegijos Kontakti» eiendomsprosjekter er som nevnt godt tilrettelagt trivsel. «Hver nye beboer vil ikke bare flytte inn i en komfortabel leilighet eller hytte, men samtidig nyte et behagelig miljø,» sa Izabela Murauskaitė, eiendomssalgssjef i «Norvegijos Kontaktų».

Hver nye beboer vil ikke bare flytte inn i en komfortabel leilighet eller hytte, men samtidig nyte et behagelig miljø.

egen hage

Tanker om din egen bakgård, morgenkoppen med te på terrassen etterlater nok ikke mange. Og de som pleier å bo i mer avsidesliggende områder, og de som foretrekker sentrum.

Prosjektene til «Tyrlaukios» og «Šilainiai Giraitė» oppfyller slike drømmer. Egen terrasse og mulighet for å lage noe deilig ute rett ved huset hele året. Eller kanskje solnedganger på balkongen din? Hvem kan være likegyldig til dette?

Alle leilighetene i første og andre etasje i «Tyrlaukis» og «Šilainiai Giraitė» har hver sin tomt. Tomtene er inngjerdet med segmentgjerde, den ene delen er asfaltert, den andre delen er klar for plensåing.

Nybyggerne i første etasje kan innrette terrassen etter deres ønsker og leilighetene i andre etasje har romslige balkonger. Hyggelige fordeler venter på kjøperen som velger et eller annet alternativ.

Vær oppmerksom på lys og sportsområder

For komforten til innbyggerne i «Krėvės80», vies spesiell oppmerksomhet til miljøet, både rolig og aktiv rekreasjon, sportsområder, romslige parkeringsplasser.

«Du zaibai» utmerker seg også ved overflod av naturlig belysning i huset – det er installert store speilvinduer av høy kvalitet, som perfekt reflekterer den eksterne varmen og overflødig lys.

I tillegg, i nærheten av dette prosjektet ligger VIII Kaunas festning, Santarvė Park og Milikonii Mountain Observation Deck, og noen leiligheter er fullt tilpasset behovene til personer med redusert mobilitet.

Med hel eller delvis finish?

Å kjøpe en leilighet med full dekorasjon lar deg bygge der raskere, uten å bekymre deg for støv, konstruksjonsskader, andre ofte slitsomme reparasjonsaspekter, som hva du skal velge for dekorasjon.

En fullt ferdig leilighet tar deg rett til planlegging av interiørdetaljene og bringer deg nærmere fasilitetene som skaper så hyggelig spenning.

«Norwegijos Kontakti» kan tilby hel- eller delvis møblerte leiligheter etter kundens behov, med mulighet for å kombinere leiligheter og skape et romsligere hus.

Mer informasjon om prosjektene:

www.tyrlaukis.lt

www.duzaibai.lt

www.kreves80.lt

www.silaniugiraite.lt

e-post på post [email protected], tlf. +370 699 33334.

Pådriver for prosjektet er UAB «Norvegijos Kontaktai».


Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *