Det norske kongeparet i samtale med svigersønnen etter salget av medaljonger

Kong Harald og dronning Sonja av Norge skal snakke med sin svigersønn Durek Verrett om salg av medaljonger, som antas å hjelpe til med å bli frisk etter koronasmitte. Kongeparet meldte det tirsdag til den offentlige TV-kanalen NRK under besøket i Sykkylven.

Harald har tidligere sagt til Verrett at han og hans fremtidige prinsesse Märtha Louise ikke bør bruke en kongelig tittel i kommersielle sysler. – Jeg tror ikke vi helt har skjønt hva vi mener ennå, men vi er i en prosess og det vil ordne seg, sa Harald. Han og Verrett blir også bedre kjent med hverandre, fortsatte han. «Vi vil snakke med ham som vi gjør i en familie.»

Ifølge kongen er det «ikke en utfordring i det hele tatt». Dronning Sonja la til at det er stor forskjell på Norge og USA, hvor Verrett er fra. – Det er et kulturkollisjon, sa Harald.

Verrett ble diskreditert i Norge fordi han solgte koronamedaljene for rundt 200 euro stykket. Han sa også at han nektet medisinsk behandling.

Märtha Louise annonserte i fjor sommer at hun ville gifte seg med den amerikanske sjamanen. De to har vært et par siden 2019.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *