Loreen, som representerer Sverige for andre gang, vender tilbake til Eurovision: selv om sangen hennes har blitt en hit i landet, er noen kommentatorer ikke sinte

metro.co.uk Loreen, som ble berømt i 2012 og ville ha vunnet Eurovision Song Contest, kommer tilbake for å representere landet sitt for andre gang. Sangen hans «Tattoo» skal allerede ha blitt en hit.

Hitmaker Euphoria vant sitt andre Melodifestivalen-trofé lørdag kveld, og slo rivaler, inkludert de norske stjernetvillingene Marcus og Martinus og den ukrainske sangeren Maria Sur.

Resultatene av den store finalen ble bestemt ved å legge til stemmene fra juryen og publikum. Åtte internasjonale juryer, sammensatt av musikkprofesjonelle, vurderte sine favoritter og tildelte partitur.

Loreen triumferte i den internasjonale juryavstemningen med 92 poeng og fikk flest, etter 12 poeng fra syv juryer.

Eurovision-fansen delte gleden på Internett og sparte ikke artistens ord med gratulasjoner og lykkeønskninger.

«Som Eurovision-fan siden 2013 er jeg beæret over å se en Eurovision-legende komme tilbake til konkurransen, gleder meg til å se henne vinne konkurransen igjen», het det i tweeten.

Det er riktignok ikke alle som er fornøyd med Loreens seier. Folks rasende kommentarer kan også sees på Eurovisions fansider.

«Ærlig talt, hva er poenget med at en tidligere Eurovision-vinner kan delta i konkurransen igjen. Jeg synes det er urettferdig mot de andre deltakerne fordi Loreen vil overskygge de andre på grunn av hennes popularitet. Loreen er en fantastisk sanger, misforstå meg ikke, men Jeg tror Eurovision er der nye stjerner blir født og nye talenter oppdages,» skrev en Eurovision-fanside.

«Jeg tror svenskene sender Loreen til Eurovision av desperasjon. «Jeg beklager å si det, men jeg synes det er desperat å ikke finne en god nok sanger», sier kommentatorene.

Delphi minner om at tolken til «Melodifestivalen» for første gang dukket opp på 4. scene med den nye låten «Tattoo». Men ting gikk ikke som planlagt, Loreens opptreden ble brått kuttet så snart hun begynte å synge, skrev metro.co.uk.

En hendelse under Loreens opptreden:

Sekunder ut i forestillingen løp en publikummer inn på scenen, flagget i hånden, mot plattformen der Loreen sang. Da sikkerheten la merke til dette, reagerte de raskt og kastet ham ut.

I det øyeblikket kameraene fanget noen som invaderte scenen, ble de umiddelbart stoppet og slått av, og showet ble avsluttet. Bare noen få sukk ble hørt fra Loreen, men det ser ut til at sangeren ikke var plaget og dukket opp for andre gang uten å klage, skrev Metro.co.uk.

Eurovision-fans reagerte også på hendelsen på sosiale medier.

«Hvordan våger noen å gjøre dette mot Loreen. Sett dem i fengsel. Du kan ikke oppføre deg slik», sa Rylan Clark på sosiale medier.

Andre Eurovision-fans har anklaget arrangører for å prøve å «lure Loreen».

«Det verste er ikke om hun vinner denne konkurransen eller ikke, men denne begivenheten vil alltid påvirke prestasjonen hennes. Loreen fortjener virkelig så mye mer enn det fordi showet er fantastisk,» skrev en annen opprørt fan.

Men til tross for en slik mangel, klarte Loreen likevel å samle flest stemmer i utvalget og gikk umiddelbart inn i finalen i Melodifestivalen.

Den svenske sangeren Loreen, hvis fulle navn er Lorine Zineb Noka Talhaoui, ble først kjent da hun deltok i Eurovision Song Contest i Aserbajdsjan.

Sangen hans «Euphoria» var den mest lyttet til i mange europeiske land, inkludert Tyskland og Sverige. Hun produserte også hits som «My Heart Is Refusing Me», «Crying Out Your Name» og «Statements».

metro.co.uk Den siste sangen «Tattoo» sies å avsløre hennes imponerende vokale legitimasjon, og artisten sa tidligere at sporet var «litt mystisk og veldig kraftig på samme tid.»

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *