International Bariatric Center of Excellence åpner dørene i «AIWA Clinic» multi-profil kirurgiklinikk.


Illustrerende bilde

Åpning av multi-profil kirurgiklinikken «AIWA Clinic» til Association of Health Centers (VCA) i Riga International Bariatric Center of Excellences. Ved å bruke tjenestene til senteret reduserer pasienter her, ikke bare fra Latvia, men også fra andre land i EU, Storbritannia, Norge, etc. overvekt og dens negative innvirkning på kroppens fysiologiske prosesser, spesielt kardiovaskulære og respiratoriske systemer. . Teamet ved International Bariatric Center of Excellence består av mer enn 20 leger som tar seg av pasienten fra den første konsultasjonen til de oppnådde de ønskede resultatene – blant dem de utmerkede kirurgene Igors Troickis og Maksims Mukāns, som er veldig verdsatt av pasientene.

Publisitetsbilde

AIWA Clinic gir både diagnose og behandling på ett sted. For alle oss som jobber ved klinikken er det viktigste å hjelpe pasientene til å bli frisk eller forbedre helsen på en profesjonell og høykvalitets måte. Vi jobber med et internasjonalt sertifikat, som bekrefter at tjenestene vi leverer oppfyller det europeiske og internasjonale nivået. Nå med International Bariatric Center of Excellence åpning bekrefter vi den fremtidige retningen til klinikken, og gir innbyggerne i landet vårt og klienter fra andre land den høyeste omsorgen fedmekirurgi, samt at vi vil fortsette å utvikle samarbeid og muligheter for å utveksle erfaringer mellom kolleger. Legene på klinikken vår opererer med svært gode resultater, er erfarne og gjenkjennelige i Latvia og andre steder. Generelt utføres mer enn 500 magereduksjonsoperasjoner årlig ved klinikken, noe som anses internasjonalt som en høy indikator, noe vi er stolte av, sier Direktøren for «AIWA Clinic» Dr. med Sergey Lebedykov.

«Vi jobber allerede med gode resultater i en moderne og respektert bransje. Ved å redusere vekten klarer våre pasienter å forbedre både livskvalitet og helse betydelig, fordi overvekt ikke bare er et estetisk problem, det bidrar til andre alvorlige sykdommer. Ja. , overvekt og fedme forårsaker estetisk ubehag for pasienter og er knyttet til sosiopsykologiske aspekter. Men det er absolutt ikke alt, i dag ser vi på dette problemet i medisinen mye bredere. Dette er problemer knyttet til dysfunksjoner i ulike organsystemer og, i en bredere sammenheng, også knyttet til finansielle og økonomiske aspekter, både for befolkningen og for helsesystemet, ser vi derfor åpningen av International Centre for Bariatric Excellence som et svært viktig skritt i å løse problemene, sier eksperten. Kirurg «AIWA Clinic», leder av International Bariatric Center of Excellence, Igors Troickis.

Illustrerende bilde

Fedmekirurgi og laparoskopisk kirurgi er en viktig del av AIWAs klinikktjenester, siden 2016 har mer enn 2800 fedmeoperasjoner blitt utført her. Å ta en avgjørelse om og hvilken fedmekirurgi er den mest passende, under konsultasjonen er det mulig vurderte pasientens helsetilstand og noen tilleggsundersøkelser som må utføres av andre spesialister.
Fedmekirurgi er en moderne, sikker og effektiv behandlingsmetode for fedme og metabolske lidelser. Etter fedmekirurgi tar pasienten inn og behandler mindre mat, slik at overskudd ikke samler seg i kroppen, slik at opptil 80 % av overflødig vekt går tapt i løpet av det første året.
• Alle kirurger oppdaterer jevnlig sine kunnskaper og ferdigheter på konferanser og bariatrikurs, samt deler sine erfaringer.
• Streng kontroll av blødning og tetthet av suturer utføres under operasjonen ved bruk av moderne teknologi.
• Den siste generasjonen sømmer og ultralydskjærere brukes.
• Pasienter observeres i det første postoperative året og deretter årlig.
• Det utføres internrevisjon med klinisk datastatistikk og videogjennomgang av operasjoner.

Erfarne kirurger «AIWA Clinic»
Igor Troitsky har utført over 2500 fedmeoperasjoner. Legen har også spesialisert seg på laparoskopisk kirurgi. Under konsultasjonen forklarer legen arten av fedmekirurgi til pasientene og utarbeider en preoperativ undersøkelsesplan, som involverer en ernæringsfysiolog, klinisk psykolog eller andre spesialister om nødvendig.
Igors Troickis har spesialisert seg på fedmekirurgi siden 2005, utført gastrisk bypass-operasjon og laget gastriske ermer.
Maxim Mukan har lært flere moderne metoder for laparoskopisk og fedmekirurgi og utfører ulike abdominale operasjoner (ikke bare magereduksjon eller fedme). I daglig praksis gir kirurg Maksims Mukāns råd i tilfeller av sykdommer i mage-tarmkanalen, inkludert bariatrisk, rektal, galleblæren, brokkkirurgi, samt gastroøsofageal reflukssykdom.

Det skal bemerkes at i mars 2023, i VCA multi-profile kirurgiklinikken «AIWA Clinic», ble en pasient administrert for første gang i Latvia uten en spesiell metodikk uten endoskopi intragastrisk ballong for vekttap. Slik moderne medisinsk manipulasjon av appetittregulering krever ikke endoskopi med anestesi.
aiwa.clinic/bariatrics/

Temaer

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *