En spesialutgave om turistmuligheter i Latvia er publisert i det norske turistmagasinet

Norges ledende turistmagasin «Magasinet Reisefot» har gitt ut en 46-siders spesialistutgave om reiselivsmuligheter i Latvia, opplyser LIAA reiselivsavdeling i sitt Facebook-innlegg.


Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

Formålet med publikasjonen er å fremme promoteringen av Latvia som turistdestinasjon i Norge. Magasinet snakker om de beste restaurantene i Latvia, mangfoldig kulturliv, unik arkitektur og muligheter for aktiv turisme. Magasinet inneholder informasjon om Rigas arkitektur, restauranter og sentrale marked. Det er like interessant og omfattende beskrevet Sigulda, Jelgava, Jūrmalasamt Rundāle slott og Ķemeri nasjonalpark.

For å finne ut mer om opprettelsen av magasinet, tok vi kontakt med LIAAs reiselivsavdeling, som ga oss ytterligere informasjon. «Journalisten og fotografen besøkte forskjellige restauranter og bryggerier, som «Viedi»-bryggeriet i Jelgava, «ZELT»-tindvedhagen, «Zilver»-vingården i Krimulda, sier Ilze Dembovska.

«Magasinet Reisefot» når 70.000 til 105.000 unike besøk per måned.

her du kan gjøre deg kjent med den digitale versjonen av publikasjonen.

Innholdet i publikasjonen eller deler av den er opphavsrettsbeskyttet i henhold til opphavsrettsloven, og bruk av den uten tillatelse fra utgiveren er forbudt. Les mer her.

Liv Malthe

Student. Subtilt sjarmerende bacon-junkie. Spiller. TV-utøver. Frilansmusikkekspert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *