De latviske hockeyspillerne slipper også til slovakene, noe som kompliserer sjansene for kvartfinalen. Høydepunkter / Artikkel

Rodrigo Ābols scoret det eneste målet for hjemmelaget i «Arena Rīga» i den andre tredjedelen av kampen, og uavgjort 1:1.

Rodrigo Abols scorer et mål

Fra første minutt tapte det latviske laget – Matušs Sukels, ubevoktet foran mål, slo keeper Artūrs Šilova.

Slovakene avslører resultatet

I andre periode rykket hjemmelaget og utlignet resultatet, men Mareks Hrivīks scoret vinnermålet for slovakene i tredje periode.

Slovakia scorer vinnermålet

Det latviske landslaget hadde en god sjanse til å redde seg fra nederlag, og spilte med fem-til-tre flertall, men resultatet endret seg ikke.

Ved starten av mesterskapet led latviske hockeyspillere et nederlag mot Canada, mens det slovakiske laget tapte for tsjekkerne. Dermed trenger landslagene til Latvia og Slovakia begge en seier i det innbyrdes spillet for å styrke sjansene for å nå kvartfinalen.

I resten av turneringen spiller det latviske landslaget mot Tsjekkia mandag, men senere møter de også Norge, Slovenia, Kasakhstan og Sveits. De fire sterkeste lagene i gruppen kvalifiserer seg til kvartfinalen.

Tidligere lørdag vant sveitserne en overbevisende seier over Slovenia (7-0) i «Arena Riga», og landslaget i Kasakhstan var Norge overlegne (4-3) i straffesparkkonkurransen etter kampen. I mellomtiden, i den andre gruppen i Tammerfors, slo det lokale finske laget Tyskland (4:3), men før det slo franskmennene det østerrikske landslaget (2:1) i tillegg og Danmark slo ungarerne (3:1).

Episoder fra kampen mellom Tyskland og Finland

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres under finalen 28. mai.

Resultatene av avstemningen om den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i kampen mot Slovakia