Uruguay slo Ghana i en dramatisk kamp, ​​men begge lag gikk glipp av 16-delsfinalen. De lyseste episodene av spillet / artikkel

Det portugisiske landslaget, som allerede hadde sikret seg deltakelse i gruppe H-utslagsturneringen, tapte 1:2 mot Sør-Korea, hvorpå spenningen var høy til siste sekund. Dermed når Portugal og Sør-Korea 16-delsfinalen.

I de første 20 minuttene var det ingen reelle scoringsmuligheter for noen av sidene, men så ble Ghana tildelt en straffe, som Andre Ayew ikke klarte å omsette.

Andre Ayew bommer på straffen

Ting endret seg i det 26. minutt da georgieren fra Arrascaeta utnyttet en forsvarsfeil fra Ghana til å heade ballen i nettet og gi Uruguay en 1-0-ledelse.

Arrascaeta åpner scoringen til 1-0 mot Uruguay

Etter en stund fikk georgisk fra Arrascaeta stadion til å gispe igjen – han var også målscorer for det andre målet.

Arrascaeta beviser nok en gang sin dyktighet

Spennende fotball frem til siste sekund av kampen, som ikke resulterte i mål. Uruguay og Ghana vender begge hjem.

32 landslag deltok i sluttfasen av verdenscupen i Qatar, som ble delt inn i åtte grupper under første etappe av turneringen og skal spille round robin frem til 2. desember. De to beste lagene fra hver gruppe går inn i knockout-fasen, som kulminerer i finalen 18. desember.