Tele2 reduserer prisene på sine mest populære Internett- og 5G-pakker

Litauens største mobiloperatør Tele2 reduserer prisene på populære Internett- og samtalepakker for sine kunder. Nå vil kundene betale mindre for daglige kommunikasjonstjenester, selv i en periode på inntil to år.

«En av de viktigste oppgavene til selskapet vårt er å tilby kvalitetskommunikasjonstjenester tilgjengelig for alle. Vi forstår at den økonomiske situasjonen i landet og i verden er vanskelig, så vårt mål er å hjelpe folk til å spare penger og ikke å spare penger. på bekostning av britisk kommunikasjon med sine kjære,» sa Petras, administrerende direktør i Tele2 for Litauen og de baltiske statene. Masiulis.

En undersøkelse utført av et mobilkommunikasjonsselskap bekreftet at det viktigste for folk ved valg av operatør er prisen på tjenestene. Nesten 64 prosent sa ja. intervjuet, noe som perfekt illustrerer den nåværende økonomiske situasjonen og kundenes forventninger til selskaper.

Tatt i betraktning har operatøren redusert prisene på de mest populære pakkene hos kundene. Det mest populære hjemmenettverket «Gratis Internett med 50 GB» vil nå koste 38 %. billigere – 5,50 EUR/mnd, i stedet for 8,90 EUR/mnd.

Mobiloperatøren har også redusert prisen på 5G-taleplanen. Planen for ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på 50 GB vil nå koste 63 %. billigere – 13,90 EUR/mnd, i stedet for 21,90 EUR/mnd.

De oppdaterte operatørpakketilbudene gjelder for alle kunder hos Tele2 og andre operatører.

Spesialtilbudet kan benyttes ved inngåelse av en åremålskontrakt på 18 måneder. for en periode uten telefon eller 24 måneders sikt, ved å kjøpe telefonen og betale prisen i flere rater.

Undersøkelsen ble gjennomført i 2023. 19. – 22. mai på operatørens hjemmeside www.tele2.lt. 1 380 respondenter deltok. Spørsmålet som stilles i undersøkelsen: Hva er viktigst for deg når du skal velge mobiloperatør?

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *