Skuespiller Saulius Siparis, som overlevde to skilsmisser, på sin nye kjærlighet: «Jeg kunne aldri tilgi utroskap» – AINA

Kjærlighetens veier er virkelig ukjente. Det er klemmene og kyssene hans, det er å smelle igjen døren og si: «Farvel». Den kjente skuespilleren Saulius Siparis gjentok flere ganger: «Jeg har aldri forstått hva lojalitet er». Og nå har mannen som skrev den biografiske boken sagt at etter 40 år har hans første kjærlighet kommet tilbake til livet hans. Hvem er hun – i LNK-programmet «Bučiujo. Rūta» allerede denne torsdagskvelden, klokken 20.00.

LNK-seere forventer virkelig åpne og krydrede forholdshistorier som deles av kjente representanter for underholdningsverdenen. Etter å ha opplevd to skilsmisser, innrømmer Saulius Siparis at han var utro, men selv ville han ikke tilgi en slik handling fra den andre halvparten.

«Grunnleggende standard – jeg kunne ikke være sammen med noen som forrådte meg. Min verdighet ville ikke tillate det, hvilken tilgivelse er mulig her. Og jeg, hvordan skjedde det? På forskjellige måter tilga de, men jeg tror innvendig at de ikke gjorde det, » fortalte den kjente skuespilleren åpent til programlederen Rūta Mikelkevičiūtė.

S. Siparis er overbevist om at utroskap er et godt tidspunkt å forstå at det har oppstått et brudd i forholdet. «Hvis jeg allerede har råd til en annen kone, så trenger jeg ikke det jeg har nå.» Imidlertid var jeg aldri en stor Casanova,» forklarer Saulius.

Men nå opplever skuespilleren en ekte renessanse, som han sier, de beste årene i livet hans. Det er ingen hemmelighet at gjenfødt kjærlighet også bidro til dette. Følelsene som traff mitt hjerte var imidlertid ikke for den nylig møtte kvinnen, men for mitt livs første kjærlighet.

«Kjærligheten vår var legendarisk. Vi møttes på skolen, alle visste hvor mye kjærlighet vi delte, men det virker som om vi måtte gå gjennom et helt liv. Min mystiske kone måtte gå sin egen vei, sin egen skilsmisse, jeg måtte «vandre » på min egen måte. Hvor mye gjorde jeg på hele «verden», – i programmet «Bučiujo. Rūta» vil bli åpnet av Saulius Siparis.

Et kjent par fra underholdningsverdenen – designeren Viktorija Jakučinskaitė og mannen hennes, forretningsmannen Vitalijs Jančenkovs – vil dele en litt annerledes opplevelse på LNK-showet. Paret er overbevist om at utroskap ikke skal ødelegge det paret har bygget opp gjennom årene.

«Det er bare et feiltrinn, en feil, en slip. Og å bruke en slik svakhet som grunnlag er dumt. Fordi alt skjer, et liv, vi har mange fristelser. feil og at jeg straffer deg, og at jeg vil gi det til en annen mann, kvinne, fordi du er sint, er ikke tillatt, sier V. Jakučinskaitė.

Da Rūta Mikelkevičiūtė ble spurt om utroskap kan gjøre et forhold sterkere, legger det kjente paret ikke skjul på at det virkelig gjør det. «Utroskap kan ryste deg, minne deg på at du lever for komfortabelt, når du begynner å tenke at den andre er som en sofa for deg, når du ikke lenger ser på personen din som spesiell, virker de verdiløse for deg. Og så er det en uro når du innser at din andre halvdel er av interesse for noen andre», innrømmer paret.

Ektefellene som har bodd sammen i mer enn tjue år legger ikke skjul på at skilsmissekrisen bidro til soliditeten til paret deres, da det så ut til at alt virkelig var over. På LNK-showet vil Victoria huske de gangene hun overnattet hjemme hos moren, hvor hun ikke lenger kunne snakke med mannen sin, og ønsket skilsmisse.

På showet vil de som, det ser ut til, ikke engang skulle møte relasjonsvansker, dele sine erfaringer. Relasjonspsykolog, parets konsulat Darius Ražauskas vil være på programmet sammen med sin kone Vilma og vil innrømme at selv i familien deres er det tider når du trenger å lese forholdsmanualene.

«Vi litauere liker å være sammen, men vi gjør ingenting. Imidlertid er et forhold som en levende plante – hvis du bare lever i et forhold, ikke invester, ikke lytt, vil ethvert forhold visne. Dette er vitenskapelig bevist «litauere lever med sammenbitte tenner, men gjør ingenting, er ikke interessert, ikke spør om hjelp», forklarer fagmannen.

Og hvordan kjærlighet ikke bare kan gjøre deg lykkelig, men også kan såre deg mye, vil åpenlyst dele den karismatiske Samanta Bohema, som kom fra Norge, og nå er hun ærlig: «Jeg vil ikke ha mann eller barn. Hvorfor ha en mann når jeg kan ha en i alle land?

Åpne og dramatiske relasjonshistorier – denne torsdagskvelden, 20.00, i programmet «Kysser. Ruta» på LNK.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *