Om sommeren vil Biržis bli rystet av legendens musikkfestival – AINA

Inntil nylig visste ikke til og med flertallet av litauere om landsbyen Kilučiai og halvøya Kilučiai-sjøen. Men etter at verdensstjernen Chris Norman landet her sommeren i år, blir ikke bare innbyggerne i Biržai-distriktet, de store byene i Litauen, men også brødrene fra nabolandet Latvia, som var samlet her, gniet seg overrasket over øynene. i lang tid. Allerede I 2023, 22. juli, vil Chris Norman kunne smake rådyrbiff fra Sodeliškis herskapshus, Biržai duona, den mest populære Birzei-drikken, og nå venter Thomas Anders, «Ottawan», «London Beat» og «Alphaville» på fansen musikk rundt om i verden.

Den 22. juli 2023 vil den tyske sangeren Thomas Anders fra den legendariske gruppen «Modern Talking» lære det merkelige ordet «Kilučiai», Ottawa-fransken som imponerte selv indiske Bollywood med superhiten «DISCO», superhitene «I «ve». Been Thinking About You», «You Bring on the Sun» av det berømte britisk-amerikanske selskapet «London Beat» og uten engang å forestille seg at balladen deres ville bli hørt ikke bare i de fire verdenshjørner, men også i reklamene til banker og forsikringsselskaper, ville bli lydsporet til dusinvis av kjente filmer og serier, det vil bli overtatt eller brukt i deres verk av Laura Branigan, Karel Gott, One Direction, Jay-Z og mange andre stjerner innen verdensmusikk – «for alltid unge og udødelige» tyskere – Alphaville-gruppen!

De legendariske hitene til «Modern Talking» vil bli spilt i Kilučiai

En annen stjerne på «Biržiečių slovenų» sommermusikkfestival er Bernd Weidung, kjent for alle i verden som Thomas Anders fra et av de mest suksessrike bandene i popmusikkhistorien, Modern Talking!

I 1979 spilte T.Anders, vinneren av Luxembourg Radio-sangkonkurransen, raskt inn singelen «Judy» og møtte Dieter Bohlen, som gjorde CC Catch berømt, under en konsertturné.

Med gruppen «Modern Talking» ga Thomas ut mange sanger som nådde topp fem av listene over dusinvis av land rundt om i verden, og superhiten «You’re My Heart, You’re my Soul» holdt seg på toppen av hitlistene i seks måneder og regjerte i 81 land!

Og nå har sangeren, som er ønsket velkommen i forskjellige hjørner av jorden, solgt mer enn 125 millioner eksemplarer av album, tellende gruppe- og soloinnspillinger, har mottatt mer enn 420 platina og gull!

I 1989 ga Thomas ut sitt første soloalbum «Different» og begynte en vellykket solokarriere, organiserte senere konserter med den gjenopplivede «Modern Talking», samarbeidet med «T-Seven» (solist av Mr. President), «No Angels», Marta Sanchez, Isabel Varell og mange flere.

franskmenn, briter, amerikanere

Patrick Jean Baptiste, solisten til den franske discomusikkduoen, jobbet for et kjent selskap i Paris, fikk jobb hos Air France, grunnla gruppen Black Underground og spilte musikk i barene i den franske hovedstaden. Her la manager Daniel Vangarde, som har jobbet med Dalila, Sheila B.&Devotion og andre, merke til ham og tilbød ham å delta i et musikalsk plateprosjekt med danser og sanger Annette Eltice.

Og den første singelen «DISCO», spilt inn i den kanadiske hovedstaden Ottawa (navnet på gruppen «Ottawan» kommer fra den kanadiske hovedstaden), rystet Europa, og når du hører teksten til neste hit, «Hands up, baby , hendene i været…», bare ved å høre disse ordene, vil vi dykke ned i åttitallsfestene.

Karrieren til den britisk-amerikanske gruppen «London Beat» begynte i 1990, da de ble signert av lederen av den legendariske duoen «Eurythmics» og den kjente produsenten Dave Stewart.

Etter å ha oppnådd sin første suksess i Nederland, «erobret» gruppen raskt hele verden med hiten «I’ve Been Thinking About You». Denne sangen nådde nummer to på European Singles Chart og nummer én i USA, og musikkelskere ble ikke skuffet over gruppens andre singler «You Bring On The Sun», «A Better Love», «Come Back» og Bob Marley klassiker. sangen «No Woman No Cry».

For alltid ung og udødelig

«Vi har spilt og vært populære i flere tiår, så vi føler oss udødelige,» sier medlemmene av poplegenden Alphaville.

Gruppen, kjent for balladen «Forever Young», nådde umiddelbart toppen av popularitet. Den tyske elektroniske musikkgruppen ble imidlertid ikke skaperen av en superhit. «Big in Japan», «Jerusalem», «Sounds Like a Melody», «Flame», «Dance With Me» og mange andre singler fra Alphaville kom inn på listene i Norge, Sveits, Sverige, Tyskland, Nederland- Low, Russland, Storbritannia og til og med – listene over Argentina, Japan og andre land, det prestisjetunge amerikanske magasinet «Billboard». Etter å ha gjennomført over 20 verdensturneer, ser det ut til at bandet reiser tilbake i tid og fortsetter historien om udødelighet med hver avgang.

Landsbyen Kilučiai ble sentrum for attraksjonen

Det som inntil nylig virket som en smiley-drøm som aldri ville gå i oppfyllelse, brøt plutselig ut som torden fra klar himmel. Landsbyen Kilučiai, som har mindre enn 300 innbyggere, har blitt en ny scene for verdenskjente stjerner. Men konserten til Chris Norman, den originale stemmen til SMOKIE, som rocket Kilučiai-halvøya i sommer, var bare begynnelsen. 22. juli 2023 vil innbyggerne i Birži ha nok en fire-smaks musikalsk dessert – i anledning 70-årsjubileet til bakeriet «Biržų duona» i Kilučiai vil opptil 4 legender opptre i Kilučiai – Thomas Anders fra «Modern» Talking», gruppen «Ottawan», «London Beat» og «Alphaville!

Den legendariske musikkfestivalen i Kilučiai er organisert av avisen «Biržiečių žods» og bakeriet «Biržų duona».

«Bakeriet vårt feirer 70-årsjubileum i 2023, så vi ønsket at noe spesielt skulle skje i Biržai ved denne anledningen. Fremførelsen av fire verdenslydlegender på halvøya Kilučiai-sjøen vil være høydepunktet i jubileumsåret», sa Andrius Kurganovas, administrerende direktør for UAB Biržų duona, hovedsponsoren for festivalen.

Kęstutis Isakas, forfatteren av ideen om musikkfestivalen i Biržų-distriktet, direktør for UAB «Biržiečių žods» Kęstutis Isakas, sa at etter suksessen med det første arrangementet på halvøya Kilučiai-sjøen, ønsket han å gå til en enda høyere nivå. «Etter lange overveielser, sammen med Viktor og Andrius Kurganovas, tok vi beslutningen om å invitere opptil 4 verdenskjente legender. Forhandlingene varte i mer enn tre måneder, men resultatet gikk over all forventning – Thomas Anders og hans band, «Ottawan», «London Beat» og «Alphaville» kommer til Biržai-distriktet. Kontrakter er signert. En ny abonnementskampanje starter 11. november,» sa K. Isakas. Han uttrykte sin takknemlighet til den generelle partneren for festivalen i Kilučiai – bakeriet «Biržų duona», så vel som til andre sponsorer av denne flotte begivenheten – snekkerfirmaet «Butenas treproduksjon», bryggeriet «Volfas Engelman», Sodeliškis dvaro-firmaet, restauranten «Alaus kelias», Karolinas Niauratės utsalgssted (Biržai, Respublikos gatvė 57), kommersielt sikkerhetsutstyrsselskap «DSP Plius», LRT, radiostasjoner «Pulsas» og «Extra FM», regional portal jp.lt

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *