Latviske U18-ishockeyspillere slo Norge til verdensmesterskap, går videre til kvartfinale

Etter å ha spilt fire minutter i de samme formasjonene, ble Viktors Kurbaka utvist med to minutter, men etter ett minutt ble også Rodions Boltramovičs utvist, og latverne ble igjen tre mot fem motstandere. Kort tid etter slutten av første omgang ble de latviske hockeyspillerne igjen tvunget til å spille fire, da Kristers Ansons fikk avslag.

I andre periode fikk latvierne en ny mulighet til å spille i flertall, men denne gangen fløy heller ikke pucken i nordmenns mål.

Derimot slo Mots i siste omgang, mindre enn sju minutter før slutt av ordinær tid, den norske keeperen foran mål, med Pēteris Bulānas og Āriks Mateiko som fikk assist.

På slutten av kampen kom Norge inn på banen med seks spillere og lot målet stå tomt, men den latviske målvakten Aksels Ozols forble ubeseiret.

Ozols reddet 19 skudd fra motstanderen og spilte en «tørr» kamp, ​​mens Martin Lundberg hadde 18 skudd fra den andre enden av banen.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

I gruppe B har USA ni poeng etter tre kamper, mens Finland og Sveits har seks hver, Latvia har tre poeng på fire kamper og Norge, som møter Finland i siste kamp, ​​har ikke poeng på tre kamper.

Mandag slo Slovakia Tyskland 6:4 (1:1, 2:3, 3:0) i gruppe A-kampen, som må kjempe for å holde seg i elitedivisjonen.

I gruppe A har Sverige ni poeng på tre kamper, Canada har seks, Slovakia har fem poeng på fire kamper, Tsjekkia, som også spilte tre kamper, har fire poeng, mens Tyskland er borte uten poeng på tre kamper så langt.