Latviske ishockeyspillere slo også slovenere, og rykket nærmere kvartfinalen. Høydepunkter / Artikkel

Latvias mål ble scoret av Rihards og Roberts Bukarti, samt Kaspars Daugavins, anerkjent som lagets toppscorer.

Det latviske landslaget avslører resultatet

Rihards Bukarts førte Latvia foran etter et kjapt angrep i første periode.

Slovenere utligner

I andre omgang klarte slovenerne å utligne med en kontring takket være Anže Kuraltas skudd.

Kaspars Daugavins tar tilbake ledelsen i Latvia

Daugavins, med Latvia i flertall, fikk imidlertid tilbake en minimal fordel for hjemmelaget. Lagkapteinen stoppet opp og scoret nøyaktig på den niende.

Roberts Bukarts øker Latvia-fordelen

På den annen side slo Roberts Bukarts motstanderens keeper med et skudd rett etter kastet.

Slovenere tetter gapet

Det var imidlertid ikke mulig å avslutte andre periode to mål foran, da Miha Verličs i siste minutt før pause trakk ett tilbake. Resultatet endret seg ikke i den siste tredjedelen.

På slutten av gruppeturneringen skal det latviske landslaget møte Kasakhstans landslag lørdag og Sveits tirsdag. De fire sterkeste lagene i gruppen går videre til kvartfinalen.

Tidligere i gruppen tapte latvierne fra «Arena Riga» for Canada (0:6) og mot Slovakia (1:2), men i tillegg slo de de tidligere ubeseirede tsjekkerne i verdensmesterskapet (4:3) og slo det norske landslaget (2:1). I mellomtiden har slovenerne tapt alle kampene sine så langt.

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres under finalen 28. mai.

Stem på den beste latviske landslagshockeyspilleren i kampen mot Slovenia Resultater