Latviske ishockeyspillere går glipp av en tomålsledelse og taper mot Sveits i en testkamp

Sveits utlignet også i flertall, da Oskars Cibulskis satt i utvisningsboksen for tripping. Tyler Moi gjorde det med et skudd fra venstre sirkel – 1:1.

I det 25. minutt ble den sveitsiske keeperen Zandro Eshlimanis forvirret med pucken bak eget mål, etter pasninger fra Robert Bukart og Oskar Lapinski havnet pucken foran Filip Bunchs mål, som måtte slå et tomt mål. , hvor Eshlimanis skyndte seg å returnere.

Etter ytterligere et og et halvt minutt i flertall, etter pasninger fra Rodrigo Ābola og Tom Anderson, satte Daugavins pucken på keeperens legg fra høyre side, og gjorde 3:1.

Sveits etterlyste et halvt minutts timeout, hvoretter Calvin Tirkauf trengte bare 20 sekunder for å gjøre 2-3 på kontringen med et skudd i øvre høyre hjørne.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Gjestene utlignet 3-3 i det 47. minutt, da Mois raid nedover høyre side av banen ble fulgt av en pasning til ytterste stolpeforsvarer Tobias Geiser, som ikke gjorde noen feil.

Midtveis i perioden klarte ikke Latvia å oppnå det store flertallet på ett minutt og 54 sekunder.

Sveits på sin side bommet ikke på de fleste sjansene sine, Moi scoret for andre gang i kampen med et skudd fra venstre sirkel, som traff det øverste hjørnet av målet.

36 sekunder før slutt på ordinær tid sendte Sven Zenteler pucken i et tomt mål.

Det ble ikke scoret mål i tilleggstid, som ble spilt uansett poengsum.

I Lochmelis sparket fra den vanskelige siden i straffesparkkonkurransen etter kampen, og stillingen ble 1: 0. Mikas Indrašis klarte ikke å slå keeper i andre sett, men Roberts Bukarts slo det øverste hjørnet rett fra mål i den tredje serien. . Etter at Ivar Punnenovas fjerde skudd ble reddet, vant Latvia 2-0.

Latvia – Sveits. Serie med okser:

Daugavins ble anerkjent som den beste i det latviske landslaget og Moi ble anerkjent som den beste i Sveits.

Spissene Rodrigo Ābols og Roberts Bukarts, keeper Gustavs Dāvis Grigals og forsvarsspiller Oskars Cibulskis ble med på landslaget etter testkampene med Storbritannia, men forsvarsspillerne Artūrs Andzhan og Patrik Ozols, spiss Rainer Ruller og målvakt Marius Bajaruns-Galeys har forlatt landslaget.