Innbyggere i Jurbarka, som møblert mer enn én Oslo-gate med litauiske hus – om sammenbruddet av virksomheten og kundenes utrolige ønsker

«Scanstatyba» medeiere Mantas Špigelskis og Ramūnas Patašius

© DELFI / Laimonas Jankauskas

To karer av det samme Jurbarka bygning skjebnen til trappen førte ikke til hjembyen, men i Norgehvor de to var forlovet konstruksjon Selskap. De hadde begge separate selskaper som drev der. Etter å ha brent fingrene, satte de seg ned en dag og bestemte seg for å jobbe sammen. Sammen kom de inn i byggingen av rammehus etter å ha opprettet et joint venture, og det viser åpenbare resultater.

En familie som flyktet fra byens kjas og mas grunnla et spesielt sted omgitt av skoger, hvor det ikke er noe sted for alkohol.Andrulionienė, lederen av selskapet som bygger leilighetsbygg i hovedstaden:

Har du et spørsmål om personlig økonomi?

Hvis du har et spørsmål om økonomi som hele tiden går gjennom hodet ditt, som du ikke finner svar på for deg selv eller de rundt deg, beskriv situasjonen som bekymrer deg. Delfi «Verslas Plus» med eksperter vil hjelpe deg med å svare på styringen av din økonomi eller finne løsningen som passer deg.