Hvor mye er skandinaver villige til å betale for skjønnhet?

Allerede siden 1990-tallet i Skandinavia, og spesielt i Sverige, avslører den økende etterspørselen etter kosmetiske operasjoner at de veletablerte mytene og stereotypene om plastisk kirurgi forsvinner raskere og raskere, og med dem – frykten for å bestemme seg for å eliminere kompleksene som hindre nytelsen av livet.

Flere og flere skandinaver og skandinaviske innvandrere begynner å innse at et Hollywood-smil, glatt, lys hud, en slank midje eller faste bryster ikke bare er en egenskap til prinser og prinsesser fra underholdningsverdenen, men at tjenestene til skjønnhetsspesialister også er tilgjengelig. til vanlige dødelige. Undersøkelsen avdekket at én av tolv kvinner bosatt i Danmark forbereder seg på eller allerede har gjennomgått en eller annen operasjon. Det er sant at selv om plastisk kirurgi er lett tilgjengelig, passer ikke alle. Til tross for høy levestandard og betydelig inntekt, er skjønnhetsoperasjoner i Skandinavia svært kostbare.

De mest populære tjenestene i Skandinavia er brystkirurgi, fettsuging, øyelokkløft, nesejobb og abdominoplastikk. Prisene for disse tjenestene i Danmark kan variere fra 30 000 kroner for en brystforstørrelse, 11 000 kroner for øyelokkløft, 20 000 kroner for en neseoperasjon og 25 000 kroner for en mageplastikk. I mange danske klinikker kan prisen for en enkelt konsultasjon nå 800 kroner og mer. Prisene i Sverige og Norge er like og vil strekke lommeboken betraktelig. For eksempel vil en brystforstørrelse med implantater i Sverige koste deg rundt 46 000 SEK, mens en bukplastikk i Norge kan koste deg over 40 000 SEK.

I skjønnhetens navn – til et annet land

Drevet av ønsket om å kvitte seg med kompleksene som hindrer dem i å nyte livet, vender øynene til innbyggerne i Skandinavia gradvis mot andre land, kjent for sine profesjonelle leger, medisinske tjenester på høyt nivå, kvalitetsservice og, selvfølgelig, mange lavere priser og kortere ventetider. En av dem er Litauen.

«Kosmetisk kirurgi» klinikk

Det bør bemerkes at Litauen i økende grad blir sitert som et land hvor plastisk kirurgi er av svært høy kvalitet og relativt billig. Omfanget av medisinsk turisme øker også, når utlendinger og litauere som bor i utlandet opereres i litauiske klinikker som har mye erfaring og ikke er dårligere, men som kan tilby billigere og raskere tjenester. En av dem er «Grožio Chirurgija»-klinikken, som har vært i drift i ti år og tilbyr tjenester innen kirurgi, tannbehandling og dermatologi.

I følge Kęstutis Maslauskas, doktor i medisinske vitenskaper og doktor i rekonstruktiv plastisk kirurgi som jobber ved klinikken «Grožio Chirurgija», er en stor del av pasientene litauere som bor i utlandet, spesielt i Skandinavia, som returnerer til landet sitt for å feriere , hvor de klarer å utføre alle ønskede prosedyrer på kort tid. Utenlandske pasienter er ekstremt fornøyde med hastigheten til litauiske klinikker: takket være systematisk planlagt arbeid og perfekt utførte operasjoner er det vanligvis nok å bli i Litauen i noen dager. Profesjonaliteten og omsorgen til mange kirurger og servicepersonell kan ikke undervurderes.

På toppen av de mest populære er korreksjoner av bryst, mage og nese.

De mest populære blant utlendinger og litauere er brystkirurgi (pattedyrforstørrelse implantater, ansiktsløftning, reduksjon), abdominoplastikk og redningen av de som har født kalles «mommy makeover», når brystløft og mageplastikk utføres i én operasjon, og dermed sparer tid og penger, og unngår også gjentatt anestesi og en ny postoperativ restitusjonsperiode. Ansiktsplastisk kirurgi troner på toppen av de hyppigst utførte operasjonene – neseoperasjoner, korrigering av hengende øyelokkstår i kø etter dem fettsuging (fettsuging) og rumpeforstørrelse, som raskt blir populært. Det er sant at det utenlandske klientellet vokser baken massivt, litauerne forblir mer reserverte.

Med. MR. Dr. lege i rekonstruktiv plastisk kirurgi Kęstutis Maslauskas

Etter operasjonen økte selvtilliten

Vi hører ofte at vi skal elske oss selv som vi er, men vi glemmer ofte hvor vanskelig dette noen ganger kan være. Et betydelig antall mennesker har et mindreverdighetskompleks, føler ubehag på grunn av visse deler av kroppen, noe som kompliserer livet og hindrer dem i å nyte det, så for de fleste kan kirurgi være en vei til lykke og selvtillit. I følge «Grožios Chirurgijas» sier de fleste klienter at de bestemte seg for å operere nettopp på grunn av deres personlige tro og komplekser som hindrer livet, og den utførte drømmeoperasjonen ga dem tillit til dem og farget livene deres med nye farger.

Ofte er plastisk kirurgi til og med nødvendig – etter ulike skader, ruptur av magemusklene under fødsel, pusteproblemer forårsaket av insuffisiens av neseklaffene, en buet skillevegg eller utvidelse av nesehornet, forårsaker snorking. Etter slike operasjoner mottar leger ved «Grožio Chirurgija»-klinikken hundrevis av brev og telefoner som takker dem for forbedringen i livskvaliteten og gjenkomsten av kjærlighet til livet. For hver lege er en så fornøyd klient den beste belønningen for hardt arbeid.

Driftsresultater

Imidlertid er ikke alle tjenester til plastikkirurger riktig presentert og evaluert; de er ofte omgitt av falske myter. I følge med. MR. Dr. Doctor of Reconstructive Plastic Surgery Kęstutis Maslauskas, et eksempel kan være abdominoplastikk. Det er ofte forestilt at det utføres på mennesker som rett og slett ikke er fast bestemt på å spille sport og har valgt den enkleste måten, men sannheten er noe annerledes – disse operasjonene er mye oftere nødvendig av kvinner etter fødsel, når problemene som har oppstått kan ikke løses. løses uten innblanding fra en kirurg.

Abdominoplastikk resultater

Om «Kosmetisk kirurgi»

«Grožio Chirurgija» er den største private plastikkirurgiklinikken i Litauen, hvor noen av landets mest kjente spesialister – mangeårig erfarne leger – jobber. MR. Dr. Plastisk og rekonstruktiv kirurgi leger Kęstutis Maslauskas, Vygintas Kaikaris, Donatas Samsanavičius, plastisk og rekonstruktiv kirurgi leger Darius Bagdanavičius og Domantas Rainys og andre eksperter som stadig forbedrer sine ferdigheter gjennom internasjonale opplæringskurs. Kirurger utfører mer enn 2000 operasjoner per år, hvorav kun 0,4 % krever ytterligere korreksjon, selv om gjennomsnitts- og verdensstandarden er en koeffisient på 4 %, så kvaliteten på tjenestene får ros i hele Europa.

Klinikken er utstyrt med det mest moderne og moderne utstyr, som garanterer raskest mulig restitusjon og minimalt ubehag etter operasjon. Et hyggelig og profesjonelt team, komfortabelt utstyrte rom og fersk, velsmakende mat vil hjelpe deg å komme raskere tilbake til livet etter operasjonen.

Før og etter brystforstørrelsesoperasjon

Likte du det? Ta deg tid til å støtte Dominyka G. på Patreon!

Hvor mye er skandinaver villige til å betale for skjønnhet?

sfgdfg

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *