Fra gjørme til glitter, høstens beste neglestiltrender

Etter å ha oppsummert spådommene gitt av neglestylister, var det mulig å skille flere høsttrender å følge innen manikyr, skriver NYLON-portalen. Trendene nedenfor kan definitivt bli inspirerende ideer.

fransk emo

Hvis du lurer på hva du skal erstatte en standard fransk manikyr med, foreslår vi å beholde den samme modellen, men endre fargen – mal kanten av neglen ikke tradisjonelt hvit, men svart (eller nesten svart).

«Et av favorittalternativene mine er en kombinasjon av en oransje brun brukt som base og en intens svart påført spissen av neglen,» forklarer negledesigneksperten.
Tammy Taylor, grunnlegger og administrerende direktør for Tammy Taylor Nails.

Hvis du blir fristet av denne ideen, vil du være overbevist om at en slik minimalistisk stil fransk manikyr er mye mer i tråd med høststemningen.

Ark-apper

Rachel Apfel Glass, grunnlegger av Glosslab, et New York-basert manikyr- og pedikyrselskap, sier at små gnister er akkurat det som skal til for å friske opp en tradisjonell manikyr, men er fortsatt nølende med å dykke med hodet først inn i helt nye, eksentriske tendenser.

«Aluminiumsapplikasjoner gir lekenhet, men ser på ingen måte trassige ut. De kan brukes til å dekorere negler malt i enhver trendy høstnøytral farge,» sier spesialisten.

brennende hallusinasjoner

Trenden her kalt hete hallusinasjoner ble startet i fjor av Megan Thee Stallion, en rapper som lett kan bli varm bare av utseendet sitt. Nå har maling av negler med lyse fargesprut blitt veldig populært og har blitt en av de hotteste innovasjonene i manikyrmotens verden. Det er ingen grenser for utviklingen av dette unike designet. Det foreslås å erstatte fargene rød, gul og blå, som anses som standard, med de som passer best for en bestemt sesong. For eksempel vil svart, grått, mørkegrønt og mørkeblått sannsynligvis være passende for høsten.

Skitne grunge-toner

Det siste tiåret av forrige århundre var preget av en midlertidig gjenopplivning innen skjønnhet og mote, så det er ikke rart at mørke, mørke toner nå gjør comeback på neglene. Ifølge T. Taylor er innflytelsen fra rockestetikken spesielt tydelig i dag, noe som fremgår av for tiden moteriktige design som skinndetaljer, dyrepelsmønstre og tatoveringer. Hvis denne stilen passer deg, kan du male neglene i brune, taupe og nøytrale nyanser. Nyansene kan kombineres med hverandre for å skape delikate mønstre.

grå masse

«I høst vil hele spekteret av grått være relevant,» sier R. Apfel Glass. – Gråtoner kan behandles som bleke og moteriktige om sommeren
transformasjonen av hvitaktige nyanser.»

Fra sommerkjoler til koselige gensere, grå negler vil se perfekt ut. Neglestylister anbefaler å leke med ulike effekter. For eksempel vil glitter eller en matt overflate gi grå negler et originalt utseende.

Glamour-logo

Neglestylisten, som poserer som Honey, spår nok en ny trend til høsten, som vi kaller glamour-taggen her. Dette navnet ble valgt på grunn av den visuelle likheten til lakkerte negler med en teknikk som er spesifikk for en viss geologisk formasjon med mineralkrystaller i hulrommet – en geode. En slik manikyr skaper et flerdimensjonalt inntrykk. Når du velger farger kan du eksperimentere med nøytrale toner, og designet kan være både solid og strukturert.

Kameleon farger

Vekslende mørke nyanser er en mye bedre erstatning for isete sommernegler når været blir kaldt.

«Glitrende, juvellignende negler er spesielt effektive i lyset, for da kan du se to og noen ganger tre nyanser,» er Honey overbevist.

Grunnfargen kan velges fra et ekstremt rikt sortiment. Kameleonnegler blir vanligvis et unikt høydepunkt på bildet.

perfekt gull

Gull ser alltid spesielt luksuriøst ut. Selvfølgelig, når kombinert med hvilken som helst farge fra høstpaletten med rike nyanser. Negler dekorert med gullmønster eller kant ser bra ut med myke stoffer som brukes til klær som brukes i kjøligere vær.

gotiske blomster

Friske vårblomster ser helt annerledes ut når de males svart. Neglestylister sier at de svarte og røde blomsterdesignene skaper den perfekte balansen mellom femininitet og letthet.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, medier eller andre steder eller å distribuere materialet vårt i noen form uten samtykke, og hvis samtykke innhentes, er det nødvendig å kreditere DELFI som kilde.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *