Etter utgivelsen av det etterlengtede albumet «RUSH!», giftet medlemmene av Maneskin seg i et fireveis bryllup

I anledning utgivelsen av albumet arrangerte gruppen årets bryllup på Palazzo Brancaccio i Roma. De fire bandmedlemmene – Damiano David, Victoria de Angelis, Thomas Raggi og Ethan Torchio – giftet seg symbolsk i et firedobbelt ekteskap, og lovte hverandre evig troskap.

Albumet «RUSH!» ble til og med spilt inn på tre kontinenter under turneen: Los Angeles, Italia og Tokyo. Den inneholder hitsingler som den kaliforniske «Supermodel», oden til klassiske rockeballader «The Loneliest», den lune «Mammamia» og det siste sporet «Gossip» med Tom Morello.

Maneskin – Gossip feat. Tom Morello:

Albumet ble først og fremst produsert av Max Martin og Fabrizio Ferraguzzo, som også jobbet med Coldplay, The Weeknd og andre bemerkelsesverdige artister.

«Skynde! er deres største hit til nå. (Rullende stein)

«De overvant en så stormfull periode og kom hit ikke bare friske, men også blomstrende. Det er en fantastisk prestasjon.» (NME)

«Bandets berømmelse i Italia er allerede sikret, så dette ambisiøse tredje albumet er et flott forsøk på å erobre resten av verden» (Evening Standard)

Maneskin fortsetter sin marsj mot ultrastjernestatus. (Kerrang!)

Slike anmeldelser av albumet sprer seg allerede på Internett, så det er ikke overraskende at «Maneskin» i år også er nominert til den prestisjetunge «Grammy»-prisen. Det italienske rockebandet er i jakten på å bli årets beste nye artist.

Etter utgivelsen av det nye albumet «Maneskin» fortsetter å lykkes erobre radio og digitale hitlister. Han fortsetter også snart sin verdensturné, som avsluttes med konserter i Latvia og Estland i mai. Totalt gjenstår det 32 ​​konserter til, billettene til mange av dem er utsolgt.

Lytt til albumet RUSH! fra Maneskin:

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *