Drømmefisk – i utlandet: hvor mye koster det å finne rekordfangst i Skandinavia

Selv om Litauen stolt av å bli kalt innsjøenes land, mange ønsker å fange drømmefangsten fisker reise til utlandet for å nå dette målet. Den mest populære retningen blant litauiske fiskere er Skandinavia. Delphi lurer på hva slags fisk å fiske i farvannene i Sverige, Finland og Norge og hvor mye det koster å fange en slik fangst som kanskje ikke skjer i Litauen i løpet av livet.

Rimantas Viburysleder for fisketurarrangøren «Vangita», Delphi tatt på telefonen mens han svinger i en båt på vannet i en av de svenske innsjøene, skryter han av at han i løpet av få dager allerede har fanget seks gjedder med sine klienter, som er en meter eller mer lang, og hvis vekt er ca. 10 kilo.

Ifølge R. Viburis er de akkurat sånn fiskskandinavisk land og tiltrekker litauiske fiskere.

Bare abonnenter kan lese hele artikkelen

Ved å bli abonnent støtter du uavhengige forfattere og journalister. Sterke og frie medier er en bærebjelke i demokratiet og en verdi som må dyrkes.

Vi inviterer deg til å bli med i fellesskapet av Delphi-abonnenter.

Har du et spørsmål om personlig økonomi?

Hvis du har et spørsmål om økonomi som hele tiden går gjennom hodet ditt, som du ikke finner svar på for deg selv eller de rundt deg, beskriv situasjonen som bekymrer deg. Delfi «Verslas Plus» med eksperter vil hjelpe deg med å svare på styringen av din økonomi eller finne løsningen som passer deg.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *