Digital markedsføringsnyheter: Hacking skremmer forbrukere, lar dem være usikre

De vil ha personlig tilpassede annonser, de vil ikke dele data

En studie utført av analyseinstituttet YouGov i Storbritannia fant at mens en tredjedel av forbrukerne uttrykker et ønske om å motta personlig tilpasset annonsering, er det bare 6 % som gjør det. de er villige til å dele ytterligere personopplysninger. I tillegg sier 52 % av respondentene at de nekter når merkevarer ber om samtykke til å bruke dataene deres, ofte med henvisning til slike forespørsler som påtrengende og irriterende.

«Denne typen analyser bør ikke skremme oss: vi er på et vippepunkt der folk allerede forstår at personlig tilpasset annonsering er bedre, men de er fortsatt redde for å dele dataene sine.» Og selvfølgelig er forespørselen om autorisasjon for datatilgang fortsatt relativt ny, og vi reagerer med forsiktighet på alt nytt.

Nyheter om datalekkasjer er også svært bredt og høyt dekket, så det virker som om alles data ikke kommer noen vei. Virkeligheten er annerledes: det er ikke mange tilfeller der merkevaredata faller i hendene på hackere eller andre parasitter, vi snakker bare veldig høyt om det, noe som får det til å virke som om selskaper ikke vet hvordan de skal håndtere brukerdata på en ansvarlig måte. kommenterer Aurimas Paulius Girchys, digital sjef i markedsbyrået APG Media.

Merkevarelojalitet er alarmerende

Finansiell uro endrer alltid folks kjøpsvaner og med det deres holdning til merkevarer. En fersk undersøkelse fra lojalitets- og engasjementsspesialisten Ello Group avslørte at forbrukermerkelojalitet er på et alarmerende nivå på bare 8 % på grunn av pågående økonomisk angst. sier han stoler på kjøpmennene han kjøper fra regelmessig.

«Undersøkelsen fant at i dag, når man vurderer å handle i samme kjede som vanlig, er folk først oppmerksomme på om det gir rabatter og spesialtilbud. Selvfølgelig er en slik endring naturlig, lojaliteten synker hver gang man møter økonomiske vanskeligheter.

Enda en analyse fra en Google-analytiker med 15 års erfaring fra detaljhandel indikerer at selv i tider som disse er rabatter ikke den eneste måten å selge på. Han sier at aspekter som gode anmeldelser på nett, rask levering og enkel retur, å legge til gratisgaver ved kjøp og tydelige produktbeskrivelser også bidrar til å overbevise kundene om å kjøpe. Derfor, uansett behov for rabatter, bør detaljhandelsbedrifter ikke forlate alt de har gjort så langt i markedsføringen og sikre en praktisk måte for forbrukeren å handle på, sier AP Girchys.

Ved å programmere e. handelsplattformer er under angrep over hele verden

Vi snakker mer enn noen gang om sikkerhet på Internett, fordi svindlernes aktivitet slår rekorder. Dette er ikke bare merkbart i Litauen: Piratangrep er ekstremt vanlige over hele verden.

«Det er ekstremt høy aktivering av hackerangrep, spesielt via e-post. i handel: populære plattformer som WooCommerce, WordPress, Shopify, Magento og andre blir angrepet. Angripere får vanligvis tilgang til sårbare deler av plattformer, som upålitelige plugins, web designtemaer.Når en hacker går inn på et nettsted, «suger» de raskt brukernes personlige opplysninger, for eksempel kortdetaljer. For å unngå dette, i dag mer enn noen gang, er det nødvendig å bygge e-posten din veldig ansvarlig, kun bruke offisielle plugins og andre komponenter og sørg for at de er oppdatert», råder lederen av APG Media.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *