Norges under-21 juniorlag river i stykker latviske jevnaldrende

Arsntad headet ballen fra kloss hold i det første minuttet av pausen i første omgang etter en pasning fra Manchester Uniteds Isak Hansen-Oren til 2-0.

I starten av andre omgang hadde motstanderne muligheten til å utføre en straffe, og i det 52. minutt slo Arnstads Jānis Bekas og fullførte sitt hat-trick.

Ti minutter senere, etter et raskt angrep fra det norske laget, traff ballen først stolpen, deretter spratt av Beck og gikk rett til Manchester City-spissen Oscar Bob, som spilte ett minutt i Premier League denne sesongen, for å score 4. -0.

Etter ytterligere fem minutter ble en rask kontring av det norske laget vellykket gjennomført av Andreas Schelderup, men sju minutter før slutt på ordinær tid befant Tubias Fjell-Gulliksen seg ubevoktet i sekstenmeteren – 6:0.

Nordmennene stoppet ikke og i siste minutt av ordinær tid scoret Joel Mukwa med et presist skudd fra rundt åtte meter.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

I undergruppe A har Norge seks poeng på to kamper, Latvia har tatt fire poeng på tre kamper, Irland har tatt tre poeng i den eneste kampen så langt, Italia har ett poeng fra én duell, mens Tyrkia og San Marino har ingen poeng, etter å ha spilt henholdsvis en og to kamper.

Det latviske landslaget slo San Marino 2-0 på Sloka Stadium 20. juni og uavgjort 0-0 med Italia fredag, mens Norge slo San Marino 7-0 i sin eneste kamp forrige uke.

I fjor deltok det norske landslaget i EM U21-sluttspillet i juni, og tok sisteplass i gruppen med seier på tre kamper og klarte ikke å kvalifisere seg til sluttspillet.

I de to foregående kampene for landslaget i denne aldersgruppen under kvalifiseringen til U21-EM 2000, vant nordmennene den første kampen med 2:0, mens det latviske landslaget dominerte den andre hjemmekampen med 2:1.